Maisto produktų kaloringumas ir maisto medžiagų santykis II dalis

Kaloringumo ir maisto medžiagų lentelė nr.2

Produktas 100 gramųKilokalorijosBaltymaiRiebalaiAngliavandeniai gramais
Kiauliena liesa355 11,6 33 0
Veršiena90 19,7 1,2 0
Kepenys124 17,4 3,1 0
Dešra Daktariška252 11,7 22,8 0
Sardelės332 10,1 31,6 0
Dešrelės Pieniškos227 12,3 25,3 0
Jautienos konservai232 16,8 18,3 0
Kiaulienos konservai349 14,9 32,2 0
Vištiena185 17 12 0
Antiena405 15,8 38 0
Plekšnė90 15,7 3 0
Karpis96 16 3,6 0
Karšis105 17,5 4,1 0
Strimelė101 13,1 5,4 0
Jūros ešerys117 17,6 5,2 0
Upinis ešerys82 18,5 0,9 0
Atlanto skumbrė153 18 9 0
Stauridė119 18,5 5 0
Starkis83 19 0,8 0
Chekas86 16,6 2,2 0
Lydeka82 18,8 0,7 0
Atlanto silkė145 17 8,5 0
Ikrai/raudoni203 28,9 9,7 0
Šprotai364 17,7 32,4 0,4
Kopūstai28 1,8 0 5,4
Bulvės83 2 0,1 19,7
Svogūnai43 1,7 0 9,5
Morkos33 1,3 0,1 7
Agurkai15 0,8 0 3,3
Burokėliai48 1,7 0 10,8
Pomidorai19 0,6 0 4,2
Abrikosai46 0,9 0 10,5
Abrikosai džiovinti276 5 0 67,5
Uogos40 0,7 0 9
Razinos274 1,8 0 70,9
Slyvos džiovintos264 2,3 0 65,6
Grybai25 3,2 0,7 1,6
Žirneliai konservuoti41 3,1 0,2 7,1
Sultys vynuogių72 0,3 0 18,5
Sultys obuolių41 0,5 0 11,7
Kompotai92 0,2 0 24
Limonadai31 0 0 7,5
Bananai85 1,2 0,9 12,8

Parašykite komentarą