Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 12-24-2006, 22:34
smartas smartas yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Dec 2006
žinutės: 6
Standartinis ugis

ir dar norejau paklausti del ugio ar auginant raumenis ir waikstant i kacia ugi krenta?man del ugio labai neramu as ir taim mazas sian wakare pasimatawau 165cm,gal ka nors patartumet del ugio

Senas 12-29-2006, 10:12
simas simas yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2006
žinutės: 65
Standartinis ugis

Quote:
originalią žinutę parašė smartas
ir dar norejau paklausti del ugio ar auginant raumenis ir waikstant i kacia ugi krenta?man del ugio labai neramu as ir taim mazas sian wakare pasimatawau 165cm,gal ka nors patartumet del ugio
ugis gali pakisti jei blogas matuotojas; jei viena karta labiau pasikuprinai, kita- labiau issitiesei; jei matuoti po miego ir pries miega. siaip bijau pameluoti, bet, lygtais, kai zmogus mirsta jis pailgeja nuo 8 cm iki... vadinasi per diena ir per gyvenima zmogaus ugis yra kintamas... :sbox_laugh:

Senas 02-14-2007, 19:35
olga olga yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Feb 2007
žinutės: 3
Standartinis Re: ugis

Žinai dėl ūgio aš siuličaųu nepergyvent.Yra labai didelis pliusas su tokiu ūgiu galima greičiau prisikačalint negu aukšto ūgio žmones.
Ir išvis siuličau po treniruotes dari raumenų temoima,o jei leniovai tai nors ant turniko pakabėt. Sėkmes sportuojant. :thumbup:

Senas 02-19-2007, 19:27
kyrovf kyrovf yra neprisijungęs
Naujas narys

žinutės: 8

nu del ugio tikrai gali nebijot,4 metus einu,ugis kox buvo tox ir tebera. o su kito forumiecio nuomone nesutikciau,kad geriau but kuo mazesniu,greiciau prisikociosi. didesnio ugio rimciau atrodo kai uzsiwaro.

Senas 03-04-2007, 09:55
Anatolij Anatolij yra neprisijungęs
Naujas narys

žinutės: 12

Quote:
Kiek Jums metu? Jei dar kokie 15 -16 tai tikrai, darbas su svarmenims pristabdys Jusu augima. Kai dar lankiau sunkiaja atletika (pradejau nuo 20 metu) - treneris pastebejo, kad jei butum atejes 16 tai buciau ne toks aukstas (dabar 192 cm).
Ugi reikia matoti tik RYTE!!! nes i pavakare kiekvieno zmogaus ugis mazeja.

Senas 03-04-2007, 10:23
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895

Quote:
originalią žinutę parašė Anatolij
Quote:
Kiek Jums metu? Jei dar kokie 15 -16 tai tikrai, darbas su svarmenims pristabdys Jusu augima. Kai dar lankiau sunkiaja atletika (pradejau nuo 20 metu) - treneris pastebejo, kad jei butum atejes 16 tai buciau ne toks aukstas (dabar 192 cm).
Ugi reikia matoti tik RYTE!!! nes i pavakare kiekvieno zmogaus ugis mazeja.
cia tokia amzina diskusija ! tikrai dar neteko niekur rimtos literaturos skaityti kad si teze butu irodyta ! pats asmeniskai jau nuo 11m-12m sportuoju nuo 15m intensyviai sportavau su svoriais ( ir nemazais ) ir tai man nepamaise uzaugt iki 185cm. Stangistams tai todel akivaizdziai matosi kadangi ten viskas pagal svorio kategorijas !!! ar matei stangista virs 105 kg kuris butu labai mazas ? cia zinoma reikia atkreipti demesi kas yra MAZAS ir kas yra DIDELIS. Bet as linkes manyti kad viskas priklauso nuo genu. juk jaigu paauglys pradeda greitai augti savo amziuje tai ji is kart tevai ne i stanga leis i i krepsini

Senas 03-04-2007, 20:27
Jolka Jolka yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Mar 2007
žinutės: 20

i pavakare kiekvieno zmogaus ugis mazeja.
taip is tikruju ir yra. per diena mes sukrentame.as kazkur skaiciau. bet tai cia net skaityti nereikia.pasimatuokite ryte ir vakare, ir isitikinsite, kad ryte buvote siek tiek aukstesni nei vakare. Cia kazkaip nuo stovejimo arba sedejimo stuburo slanksteliai susiglaudzia, del to tampame siek tiek zemesni vakare.o per nakti, kol miegame, tie slanksteliai vel sugrizta i normalia padeti. nezinau, ar kas nors supras, ka cia primarmaliavau, bet ...

Senas 12-01-2010, 14:48
vikute vikute yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Dec 2010
žinutės: 1
Standartinis

as irgi labai vargau del savo ugio bet dabar pavyko paaugti 4cm per pusmeti... naudojau sita buda Ūgis. Būdas padidinti ūgį, paaugti natūraliai . man padejo.
Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0