|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, norejau paklausti, ka manote apie mano tokia treniruociu programele??? pradejau sportuoti mazdaug pries pora menesiu, esu ir seniau sportaves, gal pries kokius 5 metus
)) dabar pradejau sportuoti kas antra diena namuose. Man 24 metai, ugis 1.80cm, svors 67kg, noriu priaugti gal iki kokiu 75kg, ir kad butu ryskus raumenys. Pries pora dienu nusipirkau proteino "Whey Gold Standard" geriu 2 porcijas ta diena kai sportuoju, ir viena porcija isgeriu kita diena kai isliuosi.1. 5 min. apsilimas su sokdyne 2. Prisitraukimai prie skersinio 3x7 3. Atsispaudimai laikant placiau rankas 3x20 4. Hantelio kilnojimas sedint pasiremus alkune ant kelio 3x10 5. Koju kelimas prie skersinio 3x15 6. Hantelio kelimas i virsu sedint 3x12 7. Pritupimai 3x25 8. pasistiebimai 3x25 Last edited by Efkyto; 04-29-2010 at 16:48.. |
|
|
||||
|
||||
|
nelabai suprantu ka tu nori suzinot ??? ar tavo programa gera ? tai kad cia ne programa cia normali sveiko zmogaus fizine manksta, tokia ji ir turetu buti ! sportavimas namie yra sportavimas namie, jeigu neturi pakankmai patyrimo ir bent jau sokiu tokiu svoriu namie nieko nepadarysi !
|