|
|
|||
|
|||
|
-2 rimti valgymai (pusryciai, pietus)
-2 uzkandziai (priespieciai, pavakariai) -1 pusiau rimtas (vakariene; stengiuos neperkrauti skrandzio vakare, bet ir nenumazinti vien uzkandziu) Total: 5 ![]() Jauciuosi gerai, tik per uzimtuma ne visad pavyksta istaikyti, kad butu kuo proporcingesni tarpai tarp valgymu : Bet stengiuosi.. |
|
|
|||
|
|||
|
ohoho... su dviem kartais pavalgymu vakare jau koju nepakelciau.. o siaip du valgymai tik medziagu apykaita gadina.
tau patinka eiti miegot su gurgianciu pilvu?o siaip sportuoji ar ne? nors siuo atveju manau tikrai ne :confused1: |
|
|
|||
|
|||
|
jo pilvas gurgiakartais, bet as darau taip, apie 6 val einu i sporto sale, po pietu buna praeje mazdaug 3 val, tai bunu tusciu skrandziu tada gerai begiojas ir siaip sportuojas (nes jei bunu pavalgius tai buna bloga bebegant), na ir po sporto kaip ir nieko neuzkandziauju tik geriu daug vandens. as toki grafika susistaciau ir laikysiuos mazdaug menesi nes reik atsikratyt truputi kg, o po to ijungsiu lengva vakariene, tarkim suvalgyt kokios zuvies ar kitokiu liesu baltymu
|
|
|
|||
|
|||
|
liesi baltymai tau ir dabar tikrai nepakenks,patikek,bus tik geriau, nealink savo organizmo. juk baltymai yra skirti statybai o ne energijai. tad vakarienei kaip tik :thumbup: nuosirdziai sulau jau dabar vakarieniaut. organizmas tik pasakys aciu
o kiek tu kcal suvartoji siuo metu? ir dar sportuodama... :sbox_bad: |
|
|
|||
|
|||
|
nezinau tiksliai kaloriju neskaiciuoju, valgau vidutiniskas porcijas, kasdien stengiuos ivairiu darzoviu pridet i savo valgymus. ir stengiuos nepersivalyt. del baltymu truputi problema, kadangi negaliu vartot iprastu pieno produktu, nes esu alergiska,riesutai ko tais irgi nepatinka mano organizmui, tai lieka tik vistiena, kiausiniai, zuvis. tai vat is ju ir reiktu susistatyt vakarienes meniu...dabar galvoju gal tikrai vakariene pradet padoriai valgyt, gal nesustabdys man lieknejimo proceso :001_rolleyes:
|
|
|
|||
|
|||
|
Kuo maziau kcal duosi organizmuo tuo jis ims taupyt nes galvos kad badas atejo ir taip sau ramiai graziai letins savo metabolizma..taigi nuo savo dietos gali pradet netik lieknet bet ir storet :001_huh:
|