|
|
||||
|
||||
|
O kodel butent is vaisiu, darzoviu ir pieno produktu? Ir aplamai cia nuo daug faktoriu gi priklauso, pvz. jei valgysi vaisius plius darzoves, kuriuose daug angliavandeniu, tai jeigu jie pas tave linke kauptis, tai sunkiai pasakyti kiek numestum..., gal kiek ir numestum, jeigu atsakingai sportuoji.. As tai sakyciau daugiau baltyminio maisto (tame tarpe pieno produktai) ir maziau angliavandeniu, viena kita vaisiu per diena (pvz. greifruta raudona, ananasas irgi gerai)..
||||
|
||||
|
daugeliui zmoniu kaip tik angliavandeniai labiau kaupiasi riebalu pavidalu nei patys riebalai is maisto
tai va kreipk demesi i liesa mesa, pieno produktus o vaisiai ne visada gera iseitis !!!!! ju kieki reikia saikingai riboti ! |
|
|
||||
|
||||
|
Pamokanti istorija lieknėjimo tema: http://www.youtube.com/watch?v=TaERNdHxp50&eurl=
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
sewbas kaskoks...
|||
|
|||
|
na as norejau irgi pasikonsultuoti...
seip be vaisiu gyvent negaliu,ju kiekviena diena valgau tikrai daug (ypac obuoliu). nzn man atrodo nuo ju svoris neauga,cia kaip pakaitalas kad saldumynu maziau vartociau bet vis tiek jei sujungiu siuos du dalykus t.y vaisius ir saldumynus jau nelabai gerai gaunasi...labai pritariu del baltimu dietos bet pati bandziau issilaikyt ir labai jau sunku buvo....negaliu be angliavandeniu! geriausias vairantas man butu liesa varske ( cia kaip ir bantymai geri ) ir daug vaisiu...kava su pienu ir arbata bei vanduo. cia mano meniu kai nori jaustis gerai ir isivaizduoju kad cia sveika bet ar tikrai??? noreciau suzinot ar toki mano meniu neklystu vadindama sveiku ( nors siek tiek) |
|
|
||||
|
||||
|
Na mano nuomone, sveikai negyvensi valgydama vien liesa varske, daug vaisiu ir gerdama kava su pienu bei vandeni... Patys produktai aisku geri, tik jei nori sveikai maitintis, vien ju tikrai neuztenka..
![]()