Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 02-24-2007, 13:06
smalsi smalsi yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Feb 2007
žinutės: 7
Standartinis Re: mitybos ypatumai

Neringaaa, užuot tiek dėmesio skyrusi šalutiniams dalykams, tokiems kaip mitybos receptai,
papildai ir pan :sbox_bang:., eik į sorto salę ir nuoširdžiai bei taisyklingai dirbk. Man atrodo,
kad valgyk viską, bet sveikai ir saikingai, o sportuok be saiko. Tik darbu pasieksi rezultatų. :thumbup:

Senas 02-24-2007, 13:45
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis Re: mitybos ypatumai

Quote:
originalią žinutę parašė smalsi
Neringaaa, užuot tiek dėmesio skyrusi šalutiniams dalykams, tokiems kaip mitybos receptai,
papildai ir pan :sbox_bang:., eik į sorto salę ir nuoširdžiai bei taisyklingai dirbk. Man atrodo,
kad valgyk viską, bet sveikai ir saikingai, o sportuok be saiko. Tik darbu pasieksi rezultatų. :thumbup:
pasakyta siaip drysciau manyti siek tiek per grieztai ! zinoma pats saunausias ir idealiausias variantas yra maitintis taisiklingai ir sveikai, valgyti viska bet saikingai, sportuoti taisiklingai ir tiek kiek reikia ! bet visa tai skamba ant tiek gerai kad praktiskai nerealu, vis tiek kazkuri is situ sudedamuju daliu nera imanoma( kiek leidzia mano praktika ) vis tiek kazkas kazkam netinka arba kazkur kazkas daro kazka ne taip !
va tam ir bandom cia surasti siokiu tokiu kompromisu ar mityboje, ar papilduose ar pan.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0