Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 08-15-2006, 17:41
Sportuojanti Sportuojanti yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Jul 2006
žinutės: 16
Standartinis mitybos ypatumai

Eglei.
Galima sakyti, kad savo mityba pakeičiau kardinaliai. Nes anksčiau maitindavausi bandelėmis, čipsais, šokoladais ir t.t.
Dabar mano maiste nėra nieko kepto ant riebalų. Be įvairių košių, valgau vištienos krūtinėlę, varškę, įvairias žuvų rūšis, kartais suvalgau ir faršo, bet tik jautienos, veršienos. Beje, žuvytę ir mėsytę kepu ant vandens. Kai pažįstami sužino, tik pirštą prie smilkinio pasukioja. Daržovių praktiškai neriboju, per dieną keli vaisiai, riešutukai. Be duonos galiu gyventi, tačiau jei jau labai pasiilgstu, valgau "Rugelio", arba ryžių ir t.t. paplotėlius. Meniu pastoviai kaitalioju, kad organizmas gautų visų reikalingų medžiagų. Kai kam gal toks "sausas" mitybos rėžimas yra beprotystė, o aš kitokio jau neįsivaizduoju. Darydama salotas visada įpilu šlakelį alyvuogių aliejaus ir daug įvairiausių prieskonių, stengiuos be druskos.
Iš pieniškų produktų mano šaldytuve visada rasi kefyro, tačiau ne daugiau nei 1,5%, pasukų, kartais pieniuko. Kartais perkuosi ir jogurtus, tipo skaniau, bet tuo nepiktnaudžiauju.
Va neseniai teko būti vestuvėse, kur nebuvo nė kruopelytės taisyklingo maisto. Salotos ir tos majonezu užkrautos. Na nevaržiau savęs, viskas kaip už ausies sulindo, net nemėgstama Coca Cola, nes valgyt tai norėjosi. O kitą dieną viskas normaliai, kūnas nepakitęs.

Saldumynų poreikis be abejo, yra. Bent jau man jį labai gerai numalšina čiulpinukai. Dabar šiek tiek atleidau vadeles, tai kartais ir šokolado gabaliuką praryju

Senas 08-15-2006, 18:18
egle.d egle.d yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2006
žinutės: 89

Aš irgi taip maitinuosi, tik visai nevalgau mėsos, pieno (tik rūgusius pieno produktus), druskos. Kartais aistringai, kaip ir šokolado, užsimanau kviečių duonos su sviestu. Tuomet nusidedu. bet nesigraužiu, nes odai reikia riebalų.
Reikės ir man pabandyti čiulpinukus. nes tėvynę už saldumynus galiu parduoti

Senas 08-15-2006, 18:20
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Vieta: Kaunas
žinutės: 895

pala tai jaigu tu tu visu dalyku nevalgai tai kaip padengi baltymu poreiki ???

Senas 08-15-2006, 18:27
Naujas narys

turiu bėdų - jaučiu silpnumą. pabandžiau paragauti mėsos - fui, nebepriima skrandis.
jei nesportuočiau, viskas būtų gerai su mityba. bet dabar tikrai reikia ką nors daryti. vakare dažniausiai jaučiuosi, kaip ir sakiau - nuvarytus arklius nušauna....

Senas 08-15-2006, 18:29
imported_Bronius imported_Bronius yra neprisijungęs
Pažengęs narys

žinutės: 127

Nu tai blogai! Truksta organizmui kazko..ir speju kad tas kazkas ypatingai vitaminai ir baltymai..

Senas 08-15-2006, 20:50
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

suprask mane egle teisingai, bet tau siuo metu be maisto papildu jau nebeisiversti ! dabar noriu isreiksti tau objektyvia nuomone, todel ir patariu butinai pagalvok jog baltyminis maisto papildas tau butinas, jame kaip tik bus ir visi tau reikalingi vitaminai ir amino rugstys. tai kad tu laikaisi tokios dietos kaip tu ir pati minejai butu labai gerai jai tu nesportuotum, bet sportuojant negali buti tokiu "nesamoniu" kad to nevalgau ar to nevalgau ! reikia valgyti viska kitaip tikrai pasakmes kazkada taps sunkios. tu nevalgai mesos o tai pagrindinis creatino saltinis organizmui, jau vienas minusas kuris tavo sporta sunkina ir atsistatymas prasteja. antra tai kad tau gyvybiskai truksta baltymu ir amino kadangi tu pieno nevartoji ir mesos !!!! taigi pagalvok apie siuos argumentus ir arba mazink sporta arba paimk koki maisto papilda !!!!!!

Senas 08-16-2006, 13:39
Naujas narys

vaikinai, viską suprantu. bet labiau negtu jau prasidėjusių problemų bijau būti stora. esu smulkaus sudėjimo, tokias paprastai vadina coliukėmis. Ant mano kūno matosi net vienas papildomas kilogramas.
Kiek žinau, papildai labai jau gerina apetitą. jeigu ką nors ir bandysiu, tai sąnariams, nes niekaip nesiliauja skausmas.

Senas 08-16-2006, 13:45
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

o tu gal galvoji kad koks proteinas su 85% tave storins jai tu per diena 1 kokteili isgersi ??? nejuokauk jaigu taip butu tai visi proteinus vartojantys vaiksciotu su 165kg svoriu !!!! geras proteinas su aukstu baltymu kiekiu ir kuo maziau angliavandeniu su visomis amino tau tik i nauda ir jokiu tau sansu ten ka nors nereikiamo priaugti, o jai ir priaugsi koki KG raumenuko tai tik i naudo juk nori kad kojos tvirtesnes ir grezesnes atrodytu !!!

Senas 08-16-2006, 17:25
imported_Bronius imported_Bronius yra neprisijungęs
Pažengęs narys

žinutės: 127

Egle.d..Mindaugas l teisus ir as siulau tau jo paklausyti..to pacio nekartosiu, bet tikrai atsizvelk i tai! Nuo to tikrai nepriaugsi jokio riebalo ar pan, cia bus tik i nauda!

Senas 08-16-2006, 19:43
Naujas narys

Standartinis Re: mitybos ypatumai

Ačiū, žiaur malonu, kai manimi rūpinasi vaikinai. :-*
nors ir parūgojat, kad daugiau nebekartosit :-\
Šiandien treneris davė krūvą literatūros apie papildus ir liepė būtinai dėl kokių nors apsispręsti.
kaip neklausysi, kai šitiek vyrų spaudžia. Bet jeigu sustorėsiu..............
Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0