|
|
||||
|
||||
|
Sveikos panelės, dalinuosi su jumis savo priešvaržybiniu mitybos planu..
Na tik turėkit omeny, kad čia jau toks pagerintas, griežto režimo planas, kurio laikydamasi pirmą mėnesį numečiau nereikalingus kilogramus, po to, vis labiau griežtinant jį, išdžiuvau visiškai.. tai stai: 1valgymas 7.00-8.00val. 200gr liesos varškės + 50gr auksinių razinų 2valgymas 10.00-10.30val. 50gr ryžių trapučių 3valgymas 13.00-13.30val. 150-200gr. virtos vištos krutinėlės + 60gr. ryžių 4valgymas 15.30-16.00val. 150-200gr. virtos vištos krutinėlės + 60gr. ryžių 5valgymas 20.00-20.30val. tunas savo sultyse arba 200gr. virtos menkės Valgyti galima: Agurkai, pomidorai, brokoliai, kalafijorai, salotos, kečiupas, kava, žalia arbata, vanduo, dietinė cola.. Prieskoniai(minimaliai), sacharinas, kramtomoji guma becukrė(nedaugiau 1pakelio i diena).. Po treniruotės 1 greifrutas.. Va toks tas mano planas.. Tokia maža pastabėlė, kadangi mano treniruotė vakare apie 6val, tai 5valgymas po treniruotės.. Tikiuosi kažkam padės ![]()
|||
|
|||
|
Saunuole, Lili ;D Mitybos klausimas visada yra aktualus. Na cia tikrai priesvarzybine dieta.. Baltymu kiekis nemazas. Dekui, kad pateikei valgiarasti, nes galima bent mazdaug orientuotis. O kiek laiko laikeisi butent tokio valgiarasio? Kaitaliodavai juk? [br]Ir dar man labai patiko komentaras, jog gumos galima ne daugiau 1 pakelio per diena
;D |
|
|
||||
|
||||
bet cia rimtas bajeris del tos gumos, kai saldaus norisi tai ir kemsi tuos gabaliukus viena po kito.. mano megstamiausia buvo vaikiskas orbit su kalciu :P :blushing: bet nieko gero ta guma, juk kramtant dar labiau valgyt uzhsimanai..Sio meniu laikiausi 1.5menesio, o paskui likus menesiui iki varzybu tiesiog po truputi vis kazka nuimdavom su treneriu.. Ryziu galu gale nebeliko, razinkas irgi ateme, per 2valgyma parejo virtu kiausiniu baltymai, per 5valgyma vietoj tuno, zuvis (rudagalve menke).. ir t.t. :sbox_grin: tai va.. linksma buvo :blink:
|||
|
|||
|
Oi linksma mityba :w00t: Reikia tvirto psichologinio pasiruosimo, kad atlaikytum. Nenusizengdavai rezimui? :whistling: Juk kartais norisi saldumyno..
Beje o kaip del vaisiu? Nes matau, kad nepaminejai. Na taip, tai angliavandeniai, bet juk vaisiu turbut visiskai neatsisakei? :001_wub: |
|
|
||||
|
||||
|
Niu zinok, nenusizengdavau... Valgiau tik tai ka surasiau, is pradziu gaudavau viena greifruta po treniruotes, o paskui ir to nebeliko :blink:
![]()
||||
|
||||
|
Bet uztat po varzybu vaisiai grizo i trasa su kaupu :clap: iki siol neacidziaugiu :blushing:
O greifrutas kuris raudonas tai labai net skanu :001_tt2:
|||
|
|||
|
o o o kaip su vitaminais..? man baisu bishki.. kad nepradetu plaukai slinkt ar dar kas..
bet tai cia ziauri dieta.. 45dienas ta pati maista..
|
|