Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 06-11-2008, 21:19
Evelina Evelina yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Mar 2008
Vieta: Vilnius
žinutės: 12
Standartinis Mityba sportuojant

Na, su fiziniu aktyvumu daugmaz aisku, dar va, sporto salej gal kas pades, patars.. o dar norejau del mitybos pasitikslinti.. Soja - vieni sako, geriau ja vartoti vietoj mesos (pvz: sojos kepsniukai ir pan), kiti sako, kad kaip tik reiketu maziau jos vartoti, nes organizmas neisisavina ar pan..bet tai juk baltymu saltinis. ir as va siandien kepiausi kiausiniene is 3 kiausinio baltymu ir sojos dribsniu, tai man lb patiko ir soti ilgai buvau.. ka manot jus apie soja ir jos produktus? ir dar apie piena.. taip pat, kuo maziau vartoti pieno produktu ir pieno (jis su niekuo nesiderina, geriau vartoti viena), kaip del pieno produktu? as daug jogurtu valgau (su dribsniais, varske ar vaisiais), piena geriu tik su kava... Dekui uz pasisakymus

Senas 06-12-2008, 09:03
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

Su soja yra taip kad tikrai daugelis is mano pazistamu sportininku turi skirtingas nuomones. Sakykim taip fitneso ir kulturizmo atstovai gal but maziau demesio skiria tokiems baltymo saltiniems jiems svarbu WHEY ( isrugu baltymas ) ir tik paskui pieno bei kiausinio baltymai. Kitu sporto saku atstovai dazniau isigilina i platesni baltymu saltiniu poreiki taciau nuomones skiriasi.
As asmeniskai esu pries sojos baltyma:
1. Sojos baltyme yra daugiau estrogenu kas nera pliusas vysirskai pusei ( nors dabartiniai stipriai modifikuoti soju baltymai yra tikrai geros kokybes)
2. Soja siais laikais auginama tiktai genetiskai modifikuota o as esu pries tokius auginimo proceso itakojimus.
3. Soja nera toks pilnavertis baltymas ( taciau protingai kombinuojant esu tikras galima isgauti gera rezultat nes teko skaityti kad soja yra gan greita pasisavinimo laika turintis baltymas)

Taigi realiai belieka paciam zmogui pasirinkti siais laikais kas jam tinka ir ko jis nori nes rinktis yra is ko tik reikia sugebeti atskirti PELUS NUO GRUDU

Senas 06-12-2008, 17:09
Naujas narys

Standartinis

O kaip del pieno produktu? Kiek reiketu vartoti, kokiomis porcijomis? Nes per diena galiu suvalgyti apie 500gr jogurto, dar plius kokie 3-4 puodeliai kavos su pienu...

Senas 06-12-2008, 18:40
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

Pieno produktai yra gerai bet tai nereiskia kad tu turi gerti vien piena ir jogurta
pagrindiniai sportines mitybos ingridientai VARSKE LIESA paukstiena zuvis kiausiniai ir t.t ir pan apie visa tai musu puslapyje info yra daugiau negu reikia naudokis paieska
jogurto valgyti daug nepatarciau nes jame yra nemazai angliavandeniu o su jais reikia atsargiai !!!

Senas 06-13-2008, 08:44
Naujas narys

Standartinis

Na, lili_wanili mane truputi konsultavo, tad daugmaz jau sita zinau ir toks bazinis produktu sarasas mano racione kaip tik ir yra... sie baltymu produktai, truputis vaisiu, darzoviu, makaronai ir jogurtas su pienu.. nieko sau.. kiti tikrai nesuprastu, kas cia per mityba, bet man tiek uztenka nors kartais norisi kazkokio kitokio ivairumo..
Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0