Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 04-16-2010, 20:01
Nimf Nimf yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Apr 2010
žinutės: 1
Standartinis Klausimėliai , problemėles

Sveiki! Esu cia , nes tikiuosi sulaukti atsakymu i mane dominancius klausimus, manau cia daug nusimanaciu zmoniu.

Esu 168cm. ugio ir dabar sveriu 58 () . Kas svarbiausia as neturiu lasinuku, na ta prasme , kad kunas labai stangrus, pilvukas labai lieknas plokscias, kojos nera kudos - taip pat vidutines, bet viskas proporcinga. Labai daug sportuoju nuo mazu dienu, ne visada pastoviai , bet esu aktyvus zmogutis. Sportuoju lengvaja atletika.
Siuo metu apie 2men . pastoviai sportavau lengvaja atletika ir sustojau per atostogas , nes buvau isvykus.

Trumpai susisteminau kaip kas. Dabar man kylantis KLAUSIMAI

1.Nesuprantu , kodel pas mane ant koju kaip speju pradeda formuotis strijos (jos dar raudonos, mazi itrukiamai) sportavau, tikrai nepradejau stambeti. Speju kad auga raumens mase ir oda per greitai tempiasi. KA DARYTI TOKIU ATVEJU? Plius menesi, 2 sportuoju pastoviai poto svaite sustoju. Zodziu darau tarpus gal iauga lasinukas? Klausiu nes esu skaicius apie tai kad tuo mat metu gali abu augti , bet nelabai suprantu sistemos.

2.Nesuprantu, kodel kai pradedu labai sveikai maitintis kojos kaip kalades pasidaro, o kai valgau saldumynus ir riebu maista as pradedu lysti ir paciai kunas labiau patinka. Mano tikslas nera prisiauginti raumenu as noriu palaikyti grazias kuno formas. KODEL TAIP YRA, AR GALI BUTI?

3. Nuo didelio sporto kruvio mano blauzdos visiskai neatsipalaiduoja , raumuo labai isitempias. Man nepatinka , kad ant blauzdu raumuo lb auga . KA DARYTI , KAD JIS NEAUGTU, NEDIDETU?

Mano tikslas susiimti, pradeti viska darryti teisingai. Noriu sportuoti , kad nesiformuotu strijos.
Taip pat reikia patarimo ka valgyti ir ka sportuoti kad nuo 58kg. numesciau bent iki 55kg.

Daug klausimu, bet labai svarbu , kad padetumete man i juos atsakyti. Buciau dekinga!!

Senas 08-09-2010, 09:47
miauv miauv yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2010
žinutės: 5
Standartinis

ziurek ne i svarstykles o i veidrodi,nes svarstykles tau neparodys kiek riebalu turi, raumenys sveria daugiau nei riebalai.
1.Nesuprantu , kodel pas mane ant koju kaip speju pradeda formuotis strijos (jos dar raudonos, mazi itrukiamai) sportavau, tikrai nepradejau stambeti. Speju kad auga raumens mase ir oda per greitai tempiasi. KA DARYTI TOKIU ATVEJU? Plius menesi, 2 sportuoju pastoviai poto svaite sustoju. Zodziu darau tarpus gal iauga lasinukas? Klausiu nes esu skaicius apie tai kad tuo mat metu gali abu augti , bet nelabai suprantu sistemos.
cia deje ne vien del raumenu ir ne butinai kad dieji ar mazeji. Strijos atsiranda del odos strukturos lasteliu nepajegumo atsistatyti ir t.t tai jau nieko nepadarysi.Gal kas gales smulkiau papasakoti.
del antro nezinau.
3. Nuo didelio sporto kruvio mano blauzdos visiskai neatsipalaiduoja , raumuo labai isitempias. Man nepatinka , kad ant blauzdu raumuo lb auga . KA DARYTI , KAD JIS NEAUGTU, NEDIDETU?
cia vel sunku ka pasakyti,bet vel cia svarbu vaidmeni mityba duoda,reiktu paziureti ka tu valgai,o spotuoti reik reguliariai geriau arba kas antra diena arba kas trecia, nes jai tu istisai visa savaite apkrauni raumenis o po to savaite ilsies tai per dideli tarpai

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 18:55.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0