|
|
||||
|
||||
|
Labas, o kokie tie tavo saldumynai, leisk paklausti?
As tai kazkaip nekariauju su jais, anxciau dar kai sau leisdavau, na kai dar nesiruosiau varzyboms, tai koki sokoladuka sukrimsdavau jei labai norejosi :P o siaip visos nuodemes budavo tik per sventes ![]()
|||
|
|||
|
Kažkada treneris aiškino, kad prieš treniruotę būtina pavalgyti. Kai man baigėsi kantrybė besiklausant, nes pokalbis buvo ilgokas, o man jau po darbo dienos norėjosi patampyti kokią geležėlę, pokalbį sutrumpinau: "Šokoladas tiks?" "Tiks." Va jums ir profesionalo nuomonė apie saldumynus ir mitybą prieš treniruotę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
.......Taip..smaguriauju kiekviena diena beveik.... :
kontroliuotis neiseina..kol kas neprivers :-\Populiariausi saldumynai: bandeles su sokoladu ir obuoliais su arbata vakare arba pieniskas sokoladas su riesutais "Princas" :![]() bandziau atsisakyti visko...tej 2savaites patempiau...pa to parduotuvei nusizengiau i nusipirkau niamniaus saldaus.. ...na man kaip ir nelabai i koona ejna viskas..valgau kaip uz du..aisku ne visada tej gal del to cia taip griestai saves nebaudziu....
|||
|
|||
|
Kažkada treneris aiškino, kad prieš treniruotę būtina pavalgyti. Kai man baigėsi kantrybė besiklausant, nes pokalbis buvo ilgokas, o man jau po darbo dienos norėjosi patampyti kokią geležėlę, pokalbį sutrumpinau: "Šokoladas tiks?" "Tiks." Va jums ir profesionalo nuomonė apie saldumynus ir mitybą prieš treniruotę
taigi nebūtina visa plytą sulapnot ;D o šokoladas šiaip tikrai gerai-greitai energijos gauni[br]gal suprasit : ![]() nelabai gavosi pacituot, sorry |
|
|
||||
|
||||
|
Šiaip aš irgi šokoladą dažnai vartoju kaip angliavandeniu šaltinį prieš treniruotę, tačiau čia manau kalba yra ne apie patį šokoladą kaip energijos šaltinį, bet kaip nesustabdoma priklausomybę saldumynams, ir nebūtinai tai liečia sportuojančius. Kaip pvz kovoti su tokia priklausomybė tiems kurie nesportuioja 4-7 kartus per savaite ir dirba sedima darbą, bei leidžia vakarus prie PC arba TV. tada reikia jau susimastyti kas ir kaip su saldumynais.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Jei rimčiau (to tikrai netaikau čia diskutuojantiems), gal neverta labai kovoti su potraukiu saldumynams, nes persistengus ateis laikas, kai norėsis ne smaguriauti, bet šlamšti - vadinamasis "jo-jo" efektas. Kartais keistokai atrodo, kai žmogus bando atsisakyti saldumynų, nes nori reguliuoti svorį, bet valgo, pvz., riebiai ar labai gausiai vakare. Galų gale, kodėl reikia atsisakyti saldumynų? Jei žmogus nesiruošia varžyboms, normalus KMI, sportuoja... ? Nebent vakarienei valgoma visas tortas su sviestiniu kremu : ![]() Ai, tiek to, prisipažinsiu - suvalgiau pusryčiams sluoksniuotos tešlos bandelę su varškės įdaru - kaip gi kitaip pasiteisinsi kovojantiems su saldumynais ir rimtai sportuojantiems, jei ne ankstesni mano išvedžiojimai šiame poste ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
![]() Tej gal gerai Affe sako....jeigu viskas gerai...varzybos nelaukia...KMI normalus ir t.t.. tej kam tada rejkia save kankinti ir versti to atsisakyti? nebent del to kad kokia cukralige gali isivareeti...ar dar kokios ligos....kuriu nzn... na bet mes ne tokiais kiekiais valgom juos.....kad susirgti... :![]() arba tai atsilieps senatveje... Taip ar taip....turboot rejkia suzinoti kokie saldumynai ir kaip kam kenkia ar yra naudingi...ir tada atsirinkti geresni varianta... Va juk yra vaistinese kaskokie sokoladukai maistingi....Ir saldu ir sveika... : ![]()
|||
|
|||
|
Už saldumynus galiu tėvynę parduoti.
kažkuri iš merginų pasigyrė turinti 60-90. galima mirt iš pavydo arba guosti save šokoladu. Mirti dar nesinori, o va šokolado užkąsti - Jėga ;D Arba lėkti į sporto salę. ten tuoj ir eisiu. tik ką daryti, kad iš prigimties neduota turėti 60 cm? negi šonkaulius nusigremši. beje, tokia operacija liaunesniam liemeniui, girdėjau, taip pat daroma. |