Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 05-20-2009, 18:03
indre indre yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: May 2009
Vieta: Kaune
žinutės: 4
Siusti žinute per Skype™  indre
Standartinis

parasykite man i el pasta igauronskyte@gmail.com

lauksiu jusu atsakymo

Senas 05-20-2009, 18:35
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

Quote:
originalią žinutę parašė indre Peržiurėti žinutes
as sveriu 69 kg ar man padetu fatburner atsikratyti kilogramu?
Labas
Tikiuosi supranti kad atsakymas i si klausima yra vertas milijono ??? Maisto papildai ir ju vartojimas nera tiesiogiai susijes su GARANTIJA kad numesi tiek ar tiek KG ir t.t. ir pan. Juk jeigu vartosi maisto papilda riebalu degintoja ir tuo paciu metu valgysi picas uzsigerinesi Cola tai net ir riebalu nusiurbimo operacija nebus naudinga
Protingiau butu ziureti i tai is kitos puses. Pvz kodel tu turi virsvori ( JEIGU TU JI TURI) ir toms preizastims salinti pasirinkti tinkama MAISTO PAPILDA.
O dar svarbiau nesitiketi kad MAISTO PAPILDAS atliks stebuklus ir uz tave viska padarys. Jeigu taip butu tai pasaulyje nebutu nutukusiu ir virsvori turinciu zmoniu. AMEN

Senas 05-25-2009, 20:14
Naujas narys

Standartinis

as tokiu dalyku kaip picos ir panasiai nevartoju, valgau tai kas sveika. tai fatburner man nepadetu nors kiek atsikratyti kilogramu pagal jusu toki atsakyma?

Senas 05-25-2009, 20:39
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

Standartinis

Quote:
as tokiu dalyku kaip picos ir panasiai nevartoju, valgau tai kas sveika. tai fatburner man nepadetu nors kiek atsikratyti kilogramu pagal jusu toki atsakyma?
Pakartosiu dar karteli: vienasaliskai pasakyti VEIKS maisto papildas ar NE ir kiek KG numesi NEIMANOMA. Pagal sudeti ir sudetiniu medziagu poveiki, poveikis bus, koksai ir kiek nuspeti praktiskai neimanoma.

Senas 05-26-2009, 17:42
Naujas narys

Standartinis

bet sis produktas man pades nemesti kiek nors kg? juk rasoma kad per 4 savaites galima atsikratyt 10 kg

Senas 05-26-2009, 19:07
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

Standartinis

Quote:
bet sis produktas man pades nemesti kiek nors kg? juk rasoma kad per 4 savaites galima atsikratyt 10 kg
tai nejau pardavime butu prekes kurios yra neveiksmingos ? zinoma kad sis maisto papildas pades tau numesti KAZKIEK kg o gamintojas deklaruoja kad su siuo maisto papildu galima numesti iki 10kg per 4 savaites.

Senas 06-03-2009, 21:12
mariuss mariuss yra neprisijungęs
Naujas narys

Standartinis

Tiesa sakant del toleto tai ji yra teisi, medziagu apykaita yra susijusi su tustinimusi. Normali skaitosi kai zmogus i toleta nueina pakakot karta i diena. Yra tokiu kurie vos ka nors suvalge iskart bega i toleta, nes ju organizmas greit viska suvirskina ir labai mazai isisavina to maisto, todel tokie zmones buna labai liesi nors ir ka jie bedarytu, jiems labai sunku priaugt svorio. O yra tokiu kurie eina kas 3~ diena ir dar daugiau, tokie kad ir mazai valgo ir laikosi dietu, pas juos tas maistas lieka ilgai, ir organizmas labai daug jo pasisavina, todel yra daug storuliu nors jie nevalgo saldainiu ir pns. Nu vnz cia kaip pavizdys, zn 100% cia yra yrodyta mokslininku, be to konsultavausi del to pas dietologa. Be to tai patvirtino klasiokas, kuris valgo kas 10 min bet koki suda pradedant spurgom baigiant cepelinais, o plonas kai nzn kas, net negaliu pasakyt... Nu nebefantazuosiu lb jau, bet esme gal suprasit.

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 18:48.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0