|
|
|||
|
|||
|
As stengiuosi laikytis. Aisku, buna visokiu dienu, buna ir prisivalgymu :blushing: Bet is esmes manyciau, kad laikausi rezimo ir man sekasi gan neblogai. Net ir tomis dienomis, kai "nusidedu", vistiek tai nebuna kazkoks nerealus kiekis riebaus ar sunkaus maisto. Visada silpnybe jauciau saldumynams ir todel jei jau smaguriauju, tai tik jais.
|||
|
|||
|
sveiki as cia nauajas,as laikausi bent jau stengiuosi laikytis,sportuoju su pertraukom buna kad metus neinu i sale bet turiu geru ir patikrintu budu kaip aatsigauti per 1-2 men.tarkim pries metus spaudziau 150kg po metu bus apie 70-80 .Tai va svarbiausia yra dieta ir rezimas o uz vis svarbiausi mano racione yra papildai taip taip butent as pats netikejau ,bet tai atomas !Vartoju amino rugstis pastoviai jos labai gerai atstato nemoku as tu jusu gudriu zodziu regeenererere atstato karoce vitaminai anglevanden.gerimai,baltim.gerimai,animal pack ir tribulas .Vartoju sekanciai ryta 3aminokapsules su vandeniu ir tada pusryciai(amino 3001)jie man geriausi ka valgau valgau viska kas skanu zinoma nemaisykit baltimini su krakmoliniu maistu.apie desimt isgeriu anglevandeniu kokteili naudoju massXtai angliskas bet yra ir kitu cia pagal nuoziura.Pietai vel amino 3kapsules ir geri pietus mesa paukstiena salotos ir t.t.Apie trecia vel kaip desimta kokteilis,apie penkta varskes pakelis paskaninu truputi dzemu,po valandos animal pack ir tribulos kapsule teda jau varau i treniruote kol davaziuoju praeina apie gera valanda tuo metu skrandis jau tuscias.Po treniruotes iskarto dar saleje kalu baltimini kokteili su saukstu kretino tada gryzes namo praeina panasei vel gera val.valgau taip pat kaip perpietus(tada jau 4 amino pries valgi) ir vakare apie vienuolikta kalu protejinini kokteili jau be kreatinotada miegas.patikekit rezultatai pranoksta lukescius.Ir dar kai ilsiuosi vietoi animal pack vartoju vitaminus.
|