Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 05-29-2009, 13:31
mariuss mariuss yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: May 2009
žinutės: 4
Standartinis Sveiki, del papildu

Sveiki, man 18 metu, svoris 104kg, noreciau isryskint raumenis ir numest 10~kg. Kiek girdejau gerai amino rugstys, ar tai tiesa? Jei taip - kokias naudot ir ka jos man tiksliai duotu? Galiu sau leist 100~lt men. Dar naudoju unversal fat burner. Del mitybos ir treniruociu viskas aisku. Dekui uz atsakymus

Senas 05-29-2009, 15:39
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

taip amino rugstys labai teigiamai itakoja riebalu deginima, tiesa netiesiogiai. su 100lt per menesi pilnai apsirupinsi reikiamu kiekiu aminkiu. Kokiu tau reikia nera tokio atsakymo, reikia bandytis visas. Skystos greiciau pasisavina, tabletemis ilgiau skaidosi, miltais didesnes dozes gaunasi nu ir t.t. ir pan
vien su amino rugstim zinoma svori messti sunkoka, reikia ir burnerio ir treniruociu, bet viska sujungus rezultatas garantuotas.

Senas 05-29-2009, 16:31
Naujas narys

Standartinis

Tai savaime aisku, as treniruojuosi ir burneri naudoju, dar dabar amino nusipirksiu ir ziuresiu, kas gausis dekui uz patarimus

Senas 06-02-2009, 10:31
Bronius's Avatar
Bronius Bronius yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Apr 2007
Vieta: Vilnius
žinutės: 49
Standartinis

Sveikas Mariau..nusipirkes amino ne tik ziurek kas gaunasi, bet ir stenkis daryt kad gautusi, vien ziureti nepakaks Nusipirkes amino ir turesi "padirbet" salej, kitaip nieko doro nebus. Sekmes

Senas 06-03-2009, 17:04
Naujas narys

Standartinis

Patarkit koki aminio pasirinkt tabletem... Niekaip neisirenku... Cia, kad riebalus degintu. Pvz Amino 2700 ar Amino 3001 man tikru ar ne?
Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0