|
|
|||
|
|||
|
Sveiki,
Esu 22 metu vaikinas, ugis 178cm, svoris 76kg. Beja esu is prigimties gan liesas nors ir turiu ant pilvo siek lasinuko. Pradejau sportuoti pries 4men, tada ir pamaciau progresa noreciau tai paspartinti ir pasiekti aukstesniu rezultatu. Kuri laika buvau susidomejas steroidas ir buvau beveik pasiryzias juos isigyti, taciau persigalvojau ir nusprendziau vartoti tik maisto papildus. Todel ir prasau jusu patarimo, kad galeciau pasiekti maksimaliu rezultatu nesvaistydamas nei laiko nei pinigu. Esu susiderinias nebloga mityba noreciau prie to prijungti papildus mineralus ir pan. Tikiuosi atsiras kas gales patarti ka su kuo gerti, kas geriau kas blogiau, gal ko negerti is mano jau isygytu. Tikslas: uzauginti mase. Baigiau vartoti papildus: 2.5 kg Whey and Milk baltymus. 5kg Maxy Whey Starch angliavandenius Horse Power „Universal“ Gain Fast 2.3 kg Siuo metu turiu nusipirkias ir vartoju: “EAS” Mass Factor 2300g Kreatino Monohydrate 1000g “Universal” Natural Sterol Complex 180 (liko 100 tableciu) Turiu nusipirkias vitaminu: Omega 3 (apie 200 tableciu) Multivatiminu (200 tableciu) Zancenio (150 tableciu) Cesnako (150 tableciu) “Osteocare” Kalcis, Magnis, Vitaminas D3 +kiti. (apie 250tableciu) Vitamino C (apie 200 tableciu po 1g) Esu nusiziurejas pirkti: Gaineri tik nezinau koki dar, tikiuosiu isgirsti pasiulymu. Arba Baltymu ir Angliavandeniu ir maisytis paciam kaip dariau anksciau, taciau reikes is kaskur gauti kitu medziagu kurios buna jau sumaisytos su gaineriu, o as nezinau tikslei kokiu ir kiek ju reikia. Tai geineris butu kaip geriausia iseitis. Kazka kas padetu „uzpumpuoti“ raumeni pries treniruote. Ir po treniruotes. (turiu siek tiek, liko 10 porciju) Jei yra koks nors specialus pries miega. Vitaminu specialei sportuojantiem jei yra. Kreatino, kur butu maisyti keliu rusiu. Gal dar kazka tureciau nusipirkti ko neparasiau? Geriausia butu nusipirkti geineri su visais reikiemas vitaminais ir t.t., kazka pries treniruote, po treniruotes, ir dar ka nors padidnti rezultata. Parasykit pavadinimus jau isbandytu ar girdetu geru atsiliepimu komentarus. Taip pat noreciau isgirsti, kokiu nereiketu pirkti. Su kuo nereiketu maisyti ir pan. Girdejau blogus atsiliepiamus is savo trenerio apie myprotein.co.uk, kad kokybe gan prasta. Nuziurejau kelis produktus: Horse Power, No-Xplode, ka manot apie juos? Labai aciu. |