|
|
||||
|
||||
|
Sveiki !
Kaip tai buvo uzsiminta kad sveikos mitybos rekomendacijomis reikia derinti tam tikrus maisto produktus valgant ( sakoma tas lengviau virskinasi su tuom ir t.t. ir pan ) ar laikotes kas siu standartu ir nuomoniu ? As asmeniskai valgau viska ir daug todel tam praktiskai demesio neskiriu. Stengiuosi valgyti 4 kartus per diena + zinoma maisto papildai ! |
|
|
|||
|
|||
|
Auksinis dėde, dabar nematai problemų, bet vėliau jos tave kalnu užgrius
![]() kol nederinau maisto produktų, nesportavau, buvau apsunkusi, viduje visąlaik jaučiau sunkumą. paskui į rankas pakliuvo knygų knyga - M.Tombako "Kaip ilgai ir sveikai gyventi". dabar yra kitas tos knygos leidimas panašiu pavadinimu "Kaip sveikai gyventi 150 metų". tA KNYGA IR MANO, IR ARTIMŲJŲ GYVENIME PADARĖ PERVERSMĄ. mano bičiulis svėrė 120 kg ir jau turėjo problemų su širdim. pradėjo derinti maistą, kaip moko Tombakas, ir per 3 mėn. numetė 20 kg. ir nesudribo. Vėliau palengva nukrito dar 10 kg. Ir tie riebalai nebegrįžta jau du metus. man dabar maistas įgijo kitą skonį, o problemos dėl žarnyno dingo. Mindaugai, gerą temą pradėjai ;D |
|
|
||||
|
||||
|
na viskas priklauso as esu tuom tikras nuo to kokius fizinius kruvius zmogus gyvenime gauna, jaigu jie mazi tada zinoma reikia ziureti, ir skaiciuoti, bet sportuojanciu atzvilgiu o butent man kada as per diena po 4000 kal sudeginu tai man cia skaiciuok neskaiciaves o reikia valgyti visko ir daug
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
egle d.,tas tavo biciulis numete svori todel kad ir sumazino kcal kieki..jeigu anksciau valgydavo mesa su bulvem/duona, o veliau pastaruju atsisake tai savaime ir sumazejo kcal,o savo ruoztu ir riebaliuku sumazejo...
as ir pati tik pries pusmeti pradejau derinti maista. jauciuosi isties geriau ir neapsunkusi. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
to Maja
maistą derinu jau trejus metus, kai ko visai atsisakiau. Bet pasiklydau. jeigu nesportuočiau, turbūt būtų idealu, bet dabar trūksta energijos. gerai, kad Mindaugas, kaip pats sako, valgo 4 kartus per dieną ir plius maisto papildai. o kai sportas nėra pragyvenimo šaltinis, režimą reguliuoja darbas. Aš niekada nevalgau iš ryto - tik skysčiai. Apie pietus ko nors užkąsti ne visuomet yra laiko. Todėl pagrindinis valgymas prasideda vakare. Tomis dienomis, kai sportuoju, tik po treniruočių - taigi 19-20 val. Blogai. Žinau, bet ir toliau sukuosi tame užburtame rate, nes kitaip nesugebu susidėlioti savo dienos :-\ |
|
|
|||
|
|||
|
Gal grubei pasakysiu bet pati kalta is esmes..Sportuojanti va puikus pavyzdys butu ji ir dirba ir nemazai bet visada i darba nesasi laukneseli ir pavalgo kaip reik! tad manau visada viskas yra imanoma tik pastangu reik daugiau..as pvz ir jei varau ir nujauciu kad kas ne taip bus pasiemu ar tai kokteili ar kazka pan..net i gimines gimtadieni varskes liesos veziaus, nes tikrai zinojau kad ten jos nebus
Reik daugiau pastangu idet, o nesakyt "nera laiko, nera galimybes ir tt" is esmes tu niekam to nepasakysi kad nebuvo laiko pavalgyt del to nieko nepasiekiau, cia jau yra pacios bedos, nes kitas galbut prisivers ir atras to laiko, kelsis valanda anksciau kad pavalgyt pusrycius ir pan. ir tai nereiskia kad jis nieko neveikia, jo darbo kruvis ne toks didelis, jis galbut daugiau pastangu sugeba idet![]() |
|
|
|||
|
|||
|
to Bronius
Tu įtartinai gerai informuotas apie Sportuojančią ;D ................ įsivaizduoju savo artimųjų veidus, jeigu išsitraukčiau pas juos būdama liesą varškę : prie mano keistenybių, kai ne viską valgau, jie pripratę, bet varškė iš savo kišenės, kai kiti kerta baltą mišrainę...... ??? |