Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 09-11-2006, 20:21
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis treniruočių skaičius

sveiki

turiu toki bendra klausima :

gal iš čia besilankančių yra keletas kompetetingu , kurie galėtu pasidalinti su manimi savo mintimis sekančia tema.Nugirdau neseniai apie tokia treniruočių metodika ar geriau pasakyti grafika. 2 savaites sportas 1 savaite pauzė. zinoma treniruočių savaitem pilna programa po 2 trynkes i diena vienu zodziu maksimalus kruvis o paskui poilsio savaite.

butu gerai išgirsti keleta rimtu nuomonių.
p.s. prašymas tiem kurie neturi ka protingo pasakyti šia tema, nerašykit belenko. ačiu

Senas 09-12-2006, 13:28
Norkus Norkus yra neprisijungęs
Naujas narys

žinutės: 67
Standartinis Re: treniruočių skaičius

sveikas, na nezinau ka skaitai protingo kai tau raso, bet yra tame tiesos - tiesa ta pauze turetu buti atstatomieji, ty aerobiniai kruviai, jei tu 2sav turejai max intensyvuma, tai kaip kompensacija - vidutiniai arnet mazi, tuo siekiama pasiekti super kompensacijos pika ir testi treniruotes butent toje fazeje.
nezinau ar tau atsakiau kaip tu norejai, bet jei neturi realaus metinio plano - nelabai kas gausis!efekto tau gali nebuti norimo!

Senas 09-12-2006, 14:07
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

Standartinis Re: treniruočių skaičius

ok norkau cia mazdaug tai ka as ir norejau isgirsti ! matai as zinau kad man is esmes dar tokie planai netinka kadangi esu visiskai ne toj fazej ! pas mane dar kol kas is esmes eina tik bendras pasiruosimas ir jokios esmines specifikos ! va kitais metais reikes galvoti apie metinius planus ir pan ir t.t.

Senas 08-21-2007, 20:09
jonas jonas yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2007
žinutės: 3
Standartinis

dvi savaites treneruociu o savaite poilsio tagi ce nieko gero!!
kas is to kad tas dvi savaites maximaliai dirbi o po to savaite ilsiesi ir ka galvoji jega nekrenta?? jei rimtai dirbi tai uztenka savaitgalio poilsio..

Senas 08-28-2007, 06:13
Rasa Rasa yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2007
Standartinis

Quote:
originalią žinutę parašė jonas Peržiurėti žinutes
kas is to kad tas dvi savaites maximaliai dirbi o po to savaite ilsiesi ir ka galvoji jega nekrenta?? jei rimtai dirbi tai uztenka savaitgalio poilsio..
manau Jonas yra teisus,geriau treneruotis intensyviai visa savaite o
sestanieni leisti savo kunui pailseti. Bent tada kai vyksta pasiruosimas varzyboms nederetu daryti toku ilgu pertrauku kaip savaite laiko. Na nesu isbadziusi sios treneruociu programos,bet butu idomu isgirsti daugiau nuomoniu . Kas treneruojasi pagal tokia programa???

Senas 10-04-2007, 19:02
Nerijus(Animal) Nerijus(Animal) yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Jul 2007
Vieta: Vilnius
žinutės: 5
Standartinis

sveiki.parasysiu ka as manau apie tokia programa nes panasia turejau tik poilsio buvo 4 dienos.man tai labai patiko.as per tas dvi savaites ziauriai variau visi stipriausi papildai ir tiap .t. o po tokio kriuvio organizmas issenka reikia pailseti.ir man tos 4 dienos labai gerai pailseti ir atsigauti.o sportavau 4 dienas per savaite.ir taip sportavau 3 menesius. ir zinokit labai man pati. dabar sportuoju 3 kartus per savaite bet irgi maksimaliai,tik dabar ilsiuosi 6 ir sekmadieny.matot ka gali patarti zmogui jei nezinai jo tikslu as pvz.sportuoju maksimaliai ir man kolkas sekasi gerai. noriu izgirsti jusu nuomones ar patarimo,gal blogai darau.jau sportuoju 5 metus kazkur.tai tiek

Senas 10-04-2007, 19:04
Nerijus(Animal) Nerijus(Animal) yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Jul 2007
Vieta: Vilnius
žinutės: 5
Standartinis

dar norejau pridurti mano manymu 2 kartus sportuoti per diena yra nesamone,kunas nepailsi..nebent su steroidais.

Senas 10-04-2007, 19:20
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

Standartinis

Quote:
originalią žinutę parašė Nerijus(Animal) Peržiurėti žinutes
dar norejau pridurti mano manymu 2 kartus sportuoti per diena yra nesamone,kunas nepailsi..nebent su steroidais.
matai toks treniravimasis po 2 kartus per diena jau zinoma nesusijes nei su fitnesu nei su BB cia jau kalba eina apie kitas sporto sakas kaip sakoma kompleksines kuriose pasiekti aukstu rezultatu be tokiu kruviu neimanoma.

Senas 01-03-2008, 07:30
Arcis Arcis yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Aug 2006
Siusti žinute per AIM  Arcis Siusti žinute per Yahoo  Arcis
Standartinis

As ir pakomentuosiu
Is dalies gerai, nes musu raumenis kurie sportuoja atsitato per 5-6dienas ta ta savaite poilsio gerai, bet is kitos puse blogai nes dvi savaites varai ant maximumo ir savaitei nutruksti.. Nera gerai ta savaite poilsio nors viena karta nueit y sale ar pora kartu..
Cia mano nuomone

Senas 04-15-2008, 22:16
Zelwiux Zelwiux yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Apr 2008
žinutės: 4
Standartinis

Quote:
originalią žinutę parašė jonas Peržiurėti žinutes
ka ce kalbi...zmogu klajdini...ce ne nuo tawes priklauso,ne nuo ko kito bet nuo paciuos programos.pasiieskok programu internete ajsku tokiu kad wisus pratimus galetum padaryt t.y. turi tokiu priemoniu kokiu rejkalaujama.buna ir 8 sawajtes sporto,wiena sawajte poilsio buna wisokiu deriniu bet wiskas priklauso nuo programos sandaros.o ju sudarytojaj ismano kajp yra efektingiau ir geriau sportuoti...jej pas tawe yra riebalu sluoksnis siulau izanga padaryt wieno menesio ir wartot aminorugstis Universal AMINO 3001. arba amino tech.
Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0