Eiti atgal   Forumas|Tvirtas-kunas.lt > Tvirtas kūnas > Pažengę sporte, profesionalai

Pažengę sporte, profesionalai Specifiniai klausimai, patarimai, pasiūlymai.

Atsakyti

Atgalinis Link`as Temos įrankiai Rodyti rėžimą
  #1 (permalink)  
Senas 06-01-2008, 22:18
Naujas narys

Prisijungimo data: Jun 2008
žinutės: 2
Standartinis Patarimai pasiulymai:)

Sveiki,
Esu akademinio irklavimo (toliau AK) sportininkas ,ar kaip cia man kitaip issireiskus Na vnz, norejau pasiteirauti kokia man mityba rinktis, gal yra kokiu patarimu sioje srityje, jei nusimanote apie AK sporto sunkumus , tai galbut zinote ka ir vartoti.
Taip pat norejau paklausti ka naudoti varzybu metu, kokius papildus ar Energy boosterius kaip cia mes vadinam
Dekui uz pasiulymus idemiai paskaitysiu
Beje Lietuvoje uzemes nemazai aukstu vietu tad noreciau, tikrai vertu demesio pasiulymu
Reply With Quote
Maisto papildai internete
http://www.almondi.lt - Maisto papildai dietai, lieknėjimui, raumenų masei, jėgai ir gerai savijautai.

Rinkitės kainos vertą kokybę!!!

Almondi - The Body Company
  #2 (permalink)  
Senas 06-02-2008, 19:28
Tvirtas-kunas's Avatar
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 888
Standartinis

visu pirma reiktu issiaiskinti apie ka konkreciai kalbi minedamas: "norejau pasiteirauti kokia man mityba rinktis, gal yra kokiu patarimu sioje srityje" ??? ar tai konkreciai maistas ar tu i tai itrauki ir maisto papildus ?
Dabar konkreciai del maisto papildu: jeigu sportuoji profesionaliai ( o kaip suprantu taip ir yra) tai puikiai turetum suprasti kad tavo situacijoje negali buti vienpusio patarimo kadangi pas taves yra ivairios treniruociu, varzybines ir po varzybines fazzes, visoms sioms vazems realiai turi skirtis ir mityba ir maisto papildai. Tokius dalykus profesionalai derina su savo treneriais kadangi jie mato sportininka kiekviena diena ir is treniruociu eigos mato ko truksta, ka reikia gerinti, kur taisyti, kokiu papildu daugiau kokiu maziau reikia !!!!
Smagu kad ivairiu sriciu sportininkai uzsuka pas mus i foruma taciau kaip profesionalas ( esi uzemes nemazai aukstu vietu lietuvoje ) turetum suvokti visa sio reikalo sudetinguma.
Zinoma jeigu suteiksi siek tiek daugiau info apie save pasistengsiu pateikti kuo daugiau info apie mityba ir papildus !
Reply With Quote
Maisto papildai internete
http://www.almondi.lt - Maisto papildai dietai, lieknėjimui, raumenų masei, jėgai ir gerai savijautai.

Rinkitės kainos vertą kokybę!!!

Almondi - The Body Company
Atsakyti

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Rašymo taisyklės