Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 01-06-2008, 02:20
Hedoniste's Avatar
Hedoniste Hedoniste yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Jan 2008
žinutės: 1
Standartinis Aerobikos Instruktoriaus Kursai Vilniuje???

Sveiki visi!
Su praejusiomis!
Norejau pasiklausti, gal kas zinot, kur Vilniuje galima butu gauti aerobikos instruktores kvalifikacija?
Seniai jau norejau kazka tokio daryti. Pati siuo metu gyvenu, mokausi ir dirbu Londone. Cia tu kursu, aisq, daug, bet brangu, o as ir taip uz moxla moku... Tai pagalvojau sau, jei Vilniuje yra kazkas panasaus, tai galeciau suderinti du malonumus: sporta ir Lietuva pasiimciau atostogas darbe, visa ka...
Bet man labai svarbu: laikas- kiek uztruks ir kvalifikacijos lygis. Zinau, kad vistiek papildomu kvalifikaciju reix rinktis, kad geresnis uzdarbis butu. Kai gyvenau LT, man labai patiko sporto klube lankytis. Manau, kad musiskiu treneriu lygis yra super. Bent jau tame klube, kur lankiaus... Anglijoj nuobodoki tie uzsiemimai...
Laukiu nesulaukiu!
Aciu!
Di.

Senas 01-06-2008, 14:50
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

siaip pirma karta tenka girdeti kad lietuvoje treneriai butu geros kvalifikacijos. Cia arba mano zinios stringa arba tamsta senai LT buvai jei jau igyti aerobikos kvalifikacija tai tiktai ne lietuvoje........ bet cia mano nuomone

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 22:43.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0