|
|
||||
|
||||
|
Sveiki visi!
Su praejusiomis! Norejau pasiklausti, gal kas zinot, kur Vilniuje galima butu gauti aerobikos instruktores kvalifikacija? Seniai jau norejau kazka tokio daryti. Pati siuo metu gyvenu, mokausi ir dirbu Londone. Cia tu kursu, aisq, daug, bet brangu, o as ir taip uz moxla moku... Tai pagalvojau sau, jei Vilniuje yra kazkas panasaus, tai galeciau suderinti du malonumus: sporta ir Lietuva pasiimciau atostogas darbe, visa ka... Bet man labai svarbu: laikas- kiek uztruks ir kvalifikacijos lygis. Zinau, kad vistiek papildomu kvalifikaciju reix rinktis, kad geresnis uzdarbis butu. Kai gyvenau LT, man labai patiko sporto klube lankytis. Manau, kad musiskiu treneriu lygis yra super. Bent jau tame klube, kur lankiaus... Anglijoj nuobodoki tie uzsiemimai... Laukiu nesulaukiu! Aciu! Di. |
|
|
||||
|
||||
|
siaip pirma karta tenka girdeti kad lietuvoje treneriai butu geros kvalifikacijos. Cia arba mano zinios stringa arba tamsta senai LT buvai
jei jau igyti aerobikos kvalifikacija tai tiktai ne lietuvoje........ bet cia mano nuomone |