|
|
||||
|
||||
|
egidijau nejuokauk taip :sbox_laugh: !
Dabar jai rimtai ! musu psl yra tikrai labai daug informacijos pradedantiesiems apie treniruociu pagrindus, vizuoliai pratimai taip pat pavaizduoti ! o jai tau reikia mazdaug informacijos kokius pratimus kokiom dienom daryti tada cia dar galima ka nors sukombinuoti taciau ir apie tai jau buvo kalbeta forume ! Suprask tokiu planu niekas negali rasyti nematydamas zmogaus, nezinodamas sportininko pajegumu isvaizdos proporciju, ir is vis gi net neaisku ka tu sportuoji ir kam ?? kokia linkme ir t.t. ir pan ! cia tik tau paciam galima spresti kas ir kaip ir vadovautis bendromis taisyklemis ![br] Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
:lol: :thumbup:cia geras man patiko...
|||
|
|||
|
sveiki
gal kas zino gerus daktarus kaune? turiu rimtu problemu su nugara (tiksliau menti skauda ir kruvio visiskai nepakelia...) ![]() negaliu sportuoti jau 8men nors seniau i aorobika eidavau 3-4kart i savaite.turejau jau anksciau problemu su nugara dar sausi buvau sonkauli susilauzius ir t.t siuo metu ne lietuvoje bet greit griztu ir nzn kur galeciau kreiptis nes be sporto negaliu jau,o su mentim irgi nejuokai ;( aciu labai labai uz atsakyma jei kas atsakys man ![]() |