Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 12-17-2006, 20:39
guste guste yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Dec 2006
žinutės: 3
Standartinis Re: Pradėjote ar ruošiaties pradėti spotuoti ir turite klausimu ?

Sveiki
visada buvau per liesa, todel svajone priaugti raumenu atvede mane i treniruokliu sale, kurioje pagal programa masei sportuoju 3 kart per savaite jau 5 menesius. Treneris labai paslaugus, sportuoti man labai patinka, o po treniruotes jauciu energijos antpludi - viskas beveik idealu, bet.. Per treniruote as "durniaus nevolioju", o rimtai sportuoju, su pakankamai sunkiais svoriais, na, taip kaip ir turi buti norint auginti raumenukus. Tad ir mano sirdis yra reguliariai apkraunama. Noreciau paklausti, ar turiu pagrindo nerimauti del to, kad nustojus sportuoti, man gali atsirasti problemu su sirdim ar kraujospudziu del to, kad organizmas nustos patirti kruvi?
Is anksto dekoju uz jusu demesi

Senas 12-17-2006, 21:02
imported_Bronius imported_Bronius yra neprisijungęs
Pažengęs narys

Prisijungimo data: Jul 2006
žinutės: 127

Nieko nebus. Turėsi stipresne sirdi, kaulus, busi tiesiog sveikesne Zinoma jei visko neapleisi labai (turiu omenyje mityba, zalingi iprociai ir pan)

P.S. rupinkis sirdimi ir nedaryk daugiau nei pajegi ka nors

Senas 12-17-2006, 21:26
guste guste yra neprisijungęs
Naujas narys

žinutės: 3

Zalingu iprociu neturiu :clap:
Apie mityba domiuosi ir dabar zinau gerokai daugiau, nei pries pradedama sportuoti
O del rupinimosi sirdimi.. Na, rupinuosi - cardio padarau o su darbiniais svoriais irgi nepersistengiu.. Bet mano treniruote turi buti intensyvi ir pakankamai sunki, nes kitaip tik dar labiau liekneciau :001_unsure:

Senas 12-23-2006, 19:48
Lustyman Lustyman yra neprisijungęs
Naujas narys

žinutės: 9

Nesutinku su Arcis .... visu pirma papildai yra sportuojanciam zmogui kaip pagalbininkas po sunkios treniruotes .... tarkim proteino kokteilis po treniruotes .... gauni baltymu , angliavandeniu ir pan ... ta pati gali gauti aisku ir su maistu varske bet principas tas kad tau po treniruotes gauti iskart medziagu ... o proteino kokteilis lengwai pasisavinamas ... ne taip kaip varske .. tu Arci gali daug didesne sau zala daryti newartodamas jokiu papildu ... tarkim jei darai didelias galinga treniruotes , tu po to tiesiog net nespeji gauti reikiamo kiekio nei baltymu nei angliawandeniu nei ko kitko . Nes pwz yra pati 1wal po treniruotes ta auksine valanda kai organizmas reikalauja statybines medziagos ... negawes reikaimo kiekio medziagu raumenyse vyksta ardymas ... tu esi klaidinga nuomone is kazkur susidares apie maisto papildus nifiga jie nekenkia kaip tu cia reiski visiem ... pasiskaityk daugiau literaturos. ( juk cia ne chemija tie paildai ) juk ne steroidai , anabolikai ar kad ir tas metanas <----- vat sitie dalykai tai yra peilis sweikatai ... tai va skirk tuos dalykus

Senas 01-07-2007, 18:11
veniapuxas veniapuxas yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Jan 2007
žinutės: 1

norejau paklaust ar rukymas stabdo raumenu augima?????? (apie jo zala zinau)* :devil2: :devil2: :devil2: :devil2:* :sbox_smoke:[br]

Senas 01-07-2007, 19:23
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895

tai jai zinai apie jo zala kodel klausi ar jis stabdo raumenu augima!? nejau manai kad zala daroma tik vienai kuriai nors kuno daliai ????

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 22:24.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0