|
|
||||
|
||||
|
Sveiki.
Ruošiaties pradėti sprotuoti o gal jau sportuojate ir ziangiate pirmuosius žingsnius naujame sporto pasaulyje? Jums kyla begalė klausimu ? Ši forumo tema Jums. Rašykite savo klausimus bendromis pradedančiūjų temomis ir mes pasistengsime suteikti kuo išsamesnę ir suprantamesnę informacija. Beabejo prisides ir nuolatiniai forumo lankytojai su savo mintimis. Sėkmės tyrinėjant naujus "medžioklės" plotus. pagarbiai Tvirtas-kunas.lt |
|
|
|||
|
|||
|
Mhmm..tau irgi labas evans :
Na nepyk bet kas taip klausia??? Visu pirma gal kiek mandagumo skirkime vieni kitiems, antra pries klausiant gal kiek apie save uzsiminki kiek metu, ar esi kazkada sportaves, ar kuri laika jau sportuoji ir kokie yra tavo tikslai? Nuo to labai priklauso treniruociu intensyvumas.Jei esi katik pradejas ar zadi pradeti, tai geriausia butu treniruotis pradzioje per savaite 3-4x Pvz gali pirmadieni trec ir penkt. |
|
|
|||
|
|||
|
o!stai iskilo ir man klausimelis.. idomu pasidare..esu labai daug prisiskaicius kad saugiausia mesti kilogramus tokiu tempu: po 1kg per savaite. o kaip su auginimo mase? koks tempas raumenuku augimo turetu buti merginoms sportuojancioms treniruokliu pagalba? nes man per 3savaites tik 1kg nukrito.ar gali but kad ir priaugau raumenuku koki 1kg?
|
|
|
||||
|
||||
|
siaip nei mesti svori nei ji auginti dideliais tempais nepatartina , o tai normaliais visiems priimtinais metodais ir neimanoma ! sudeginti 1kg per savaite riebalo yra imanoma, bet cia jau butu labai geras rezultatas. Uzauginti 1 kg lieso raumens per savaite tikrai nera sansu, bet mases galima. Tai jau nebus tas geras liesas raumuo bet siek tiek riebalo siek tiek raumens, bet tai rimtai sportuojanciam ne problema nes mases auginimo periodais tai taip ir vyksta, po to bereikalingas riebaliukas pats tirpsta.Greitas mases priaugimas visada siejamas su padidejusiu organizmo sugebejimu kaupti vandeni raumenyse + didelis angliavandeniu kiekis kurie kaupiami ir riebalu pavidalu. Tokiu rezimu ir naudojant tam tikrus preaparatus arba normalius papildus galima 1-2kg mases i savaite manau dasikrauti. Bet tokiam sporte kaip fitnese arba kulturizme po to tenka labai stipriai prakaituoti kad is tos visos mases isspausti viska ir padaryti liesa raumenuka. Man tokia problema is esmes negresia man tik reikia is visos esamos raumenu mases isspausti Max.jega, bet tai kazkuria dalimi irgi yra priklausoma nuo efektyvios liesos mases dlaimi.
o tavo atveju maja raliai tikiu kad per 3 savaites tu numetei 1Kg svorio, bet tikrai praradai daugiau riebalu o priaugai tvirto lieso raumens audinio. tai nutinka visiems pradedantiesiems, jie sportuoja ir paprastai retai kada pastebi svorio svyravima pradzioje, kadangi organizmas naudoja esancias riebalu atsargas ir pan raumens audinio statybai, o jis kaip zinome yra sunkesnis uz riebalu audini, todel ir svorio pakitimai buna pradzioja labai mazi ! |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki! Man 15metu, ir noreciau uzsiauginti krutines, pilvo ir bicepsu raumenis... Taigi man ishkilo klausimas: Ar darant atsispaudimus mankstinami ranku raumenys ir jeigu mankstinasi tai kokie? Kad krutines ir peciu jau zinau :] ???
|
|
|
||||
|
||||
|
na atsispaudimai tai vienas is kompleksiniu pratimu, kadangi juos taisiklingai darant dirba tikrai didele raumenu grupe. pradedant rankom baigiant nugara. yra keletas atsispaudimu rusiu, todel kiekviena is ju turi savo prioritetines raumenu grupes. kaip pvz. siaurai rankos ir alkunes lenkiamos prie pat sonu taisiklingai si pratima darant labai sauniai dirba tricas. jaigu keisi alkuniu kampa arba ranku ploti itakosi siek tiek kitas raumenu grupeles.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai vat... nematau prasmes sportuoti sporto klube ir metyti pinigus jeigu galiu pasiekti savo tikra ir namie... Taigi siendien rite padariau atsispaudimu uzsikeles kojas ant lovos: 10pakartojimu po 5 serijas ir atsilenkimu: 25pakartojimus po 5 serijas... ir po pietu, beveik prasidedant vakarui pradejo skaudeti nugara... Taigi klausimas: ar darydamas atsispaudimus ir atsilenkimus galiu pakenkti nugarai? jeigu taip tai kaip traumu isvengti? ???
|
|
|
|||
|
|||
|
mikronaz, tu tiesiog saunuolis kad sakai tiesa del klubu - taupyk pinigus vaistams
![]() idomu kurioj vietoj tau paskaudo nugara, itariu ties juosmeniu, ir tai greiciausiai del to, kad darei pilnus atsilenkimus , o ne susirietimus! taip pat atsispaudimai - jei nugara isriesi tikrai ja skaudes, turi buti tiesus atliekant si pratima! o presa mankstindamas pakelk tik pecius nuo zemes siektiek, pilni atsilenkimai jau seniai atgyventas reikalas! ar aiskiau!? |
|
|
||||
|
||||
|
taip su atsispaudimais yra vienas rimtas reiklas jie efektyvus tik tada kada juos darai teisingai !! nereikia koju cia niekur kilnoti uztenka kada jos yra ant zemes kaitaliok tik ju statypo viena nuo kitos ploti, ir kaip jau ir minejau ranku statymo vieno nuo kitos atstuma. placiau siauriau ir pan. ir visada labai svarbu kad nugara butu tiesi kaip lenta, nes kitaip tu neitempi raumenu nugaros o apkrauni tik stuburo rasicius ir slankstelius. su atsilenkimais irgi panasiai. juos galima daryti kokius tik nori jai moki gerai juos daryti ir neapkrauni nugaros per daug arba nugara jau yra pakankamai stipri kad atlaikytu tokias apkrovas.
|
| Temos įrankiai | |
| Rodyti rėžimą | |
|
|