|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, prasau gal kas galit man padeti. Esu mergina, sportuojanti visa gyvenimeli, o pastaruosius 3 metus prakaituoju sporto saleje. Mano problema - neproporcingas kunas.. esu tvirto kuno sudejimo, bet va kojos per "kudos" ir uzpakaliuko noris didelesnio.. zodziu.. noris apatine kuno dali paapvalinti, bet kaip tai padaryti?! be to, niekaip neina atsikratyti "zele" pilvo, nors tikrai as ji treniruoju vos ne kiekviena miela diena ir presas stiprus, o ta "zele" taip ir liko.. tai kaip gal butu imanoma suderinti siuos du trukumas ir sporto pagalba juos kartu pataisyti..? p.s. siuo metu jokiu papildu nevartoju
|
|
|
||||
|
||||
|
del perteklinio riebaliuko tai cia deja tik su mityba yra imanoma kazka padaryti, nes kitaip labai jau sunku bus padidinti sunaudojamu kaloriju kieki kad organizmas pradedu savo rezevus eikvoti !
kas del koju ir uzpakalio tai neapsieisi be stangutes ir pritupimu giliu-arba pusiau, itupstu, treniruoklio kojas lenkiant ir tiesiant ! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
na papildai visada yra gera alternatyva siek tiek atsiliekanciai mitybai ! kaip merginai svarbu butu keletas dalyku:
1. Kuo maziau angliavandeniu pastovioje dietoje ( galimi tam tikri momentai kada didesnis angliavandeniu kiekis pravercia) 2. Kuo ivairesni baltymu saltiniai ( pvz Whey-isrugu proteino nerekomenduociau kaip merginai) 3. Atkreipti demesi reiktu i bendra mitybos plana ir jame esamu bei trukstamu vitaminu kieki. (cia ypac gerai turetu tikti musu OPTI-WOMEN) 4. galima dar butu papildomai prie baltymu prideti ir amino rugsciu, bet tik tuo atveju jaigu treniruotes tikrai intensyvios ir mityba prasta ! |
|
|
||||
|
||||
|
tai nera sunku tiesiog pratimu baze turi orentuoti i apatine kuno dali. tikrai sporto klube bus bent jau 5-6 treniruokliai kuriu pagalba gali daryti kojas ir uzpakali, o su stangute ir be treniruokliu gali pasidaryti absoliuciai visus reikalingus pratimus !!!
|
|
|
||||
|
||||
|
jeigu kalbeti apie pratimus su stanga tai tau ypac tiktu:
1. įtupstai ( tiek gilūs tiek pusiau) 2.Pritupimai ( uzteks ir iki 90 laipnsiu kampo) 3. Suoliukai ( tik atsargiai ) 4. Lipimai ant pakylos ( arba aerobikos suoliuko ar laiptelio ) aukstis priklausomai nuo pajegumo turetu keistis. pradziai uztektu o po gero menesiuko ar daugiau galima butu ir paivairinti ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pritupimai itupstu ( pradziai gal ir be svoriu o toliau gali pasiimti bet kokius svarmenis i rankas)
lipimai ant kazkokios savadarbes pakylos ( svarbu kad stabili ji butu o auksti geriausiai kaitalioti ) yra toks super pratimas "vaiksciojimas gandru" sunkoka butu paaiskinti bet turetum isivaizduoti kaip vaiksto gandras ir toksai zingsnis atliekamas giliai pritupiant, panasiai kaip itupstu...... garantuoju efetka.taip pat yra gan neblogas pratimas kada esi pozicijoje "sunukio" ir spiri koja atgal ir i virsu iki maksimumo bet cia svarbu yra turetu svarmenis ant koju ( galima rasti bet kokioj rimtesnes sporto prekiu parduotuveje arba internete) |