|
|
|||
|
|||
|
Siame forume radau viena panasia tema i manaja, taciau nelabai aiskiai atsakyta.
man 17m, i sporto kluba vaikstau metus, stengisuosi bent jau pora kartu i savaite. Taciau mano problematiskiausia vieta- slaunys. Is nugaros puses. Negaliu detis vasara normalaus maudomo. Pas mus yra tik treneris, man jo klausti kazkaip geda apie konkreciai tos vietos tvarkyma. Gal galetumete parasyti treniruoklius ant kuriu reiketu dirbti ir po kiek kartu ta pratima kartoti, nes iki vasaros jau visai nedaug. Buciau labai dekinga!!! |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Kas cia per geda? siandien su savo treneriu snekejom apie mano papus
)) poto uzpakali ir slaunis.. atvirom kortom apie riebalini sluoksni .. manau jis ir turi patart ka ir kaip daryti. bet cia jau offtopic.
|||
|
|||
|
sveiki,
gal galite patarti, kaip bent siek tiek padidinti blauzdu raumenu mase? mad: nuo vaikystes buvau labai liesa, o tai labiausiai atsispindejo ant koju, ypac blauzdu. mokykloje kompleksavau nesioti sijonus. nestumo laikotarpiu priaugau 20kg, todel kojos igavo normalesne forma, taciau po gimdymo jau numeciau 16kg ir kojos grizta atgal i pradine padeti.. todel labai noreciau kazkaip padailinti blauzdas padidinant ju raumenu mase, jei tai, zinoma, imanoma... |
|
|
||||
|
||||
|
Laba
siaip auginti koju raumenis yra dazniausiai pats lengviausias uzdavinys sporte, kadangi egzistuoja begale pratimu ir koju raumenynas labai lengvai treniruojamas. Tiesa "lengva" nereiktu priimti tiesiogine to zodzio prasme. Kitas svarbus dalykas tai kur ir kokiomis salygomis sportuosi. Jai namie tai zinoma bus sunkiau nei sporto saleje. Parasyk kokios yra galimybes, tada bus galima galvot toliau |