|
|
|||
|
|||
|
Nežinau, kur užvesti temą, bet gal labiau patyrę forumo dalyviai smarkiai neišbars naujokės
![]() Dauguma tikriausiai sportuojame ar esame sportavę viename ar kitame klube, renkamės vieną ar kitą trenerį. Koks jūsų nuomone yra geras ar blogas sporto klubas ir treneris ir kodėl? Mane labiau domintų Vilniaus sporto klubai ir treneriai, bet gal pasidalins informacija ir kitų miestų bei miestelių sportuojantieji - tokia informacija gal padėtų pasirinkti optimaliausią variantą : ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveika prisijungus Affe! Tema uzvedei ten kur ir reikia
![]() Apie pati sporto kluba: pas mus yra straipsniukas apie tai tik reik paskaityt... Pagrindiniai sporto klubo principai sie: 1. Nei didelis nei mazas (kad nereiktu vaikstinet daug po ji ir zet kur treniruoklis, o mazas - kad prislegta nasijaustum) 2. Teikiamos paslaugos (ar yra pakankamai treniruokliu ir ivairio dydzio svarmenu, bei tavo norai tokie kaip baseinai ieina ar pirtis) 3. Zinoma geriausia salia namu, kad butu patogu 4. Kokia aplamai aplinka pvz kokia muzika dazniausiai groja ir pan, nes kai kuriem tai patinka kitus erzina Treneriai 1. Sutikus gera treneri pirma domesis kiek sportavai ar visiskai naujoke, ka valgai, kiek noretum treniruotis 2. Na gerai jei turi koki diploma ir matosi kad pats yra pasportaves (vis didesne tikimybe kad ka ismano) Siaip kiek klubu esu buves Vilniuje ir ieskojes geru treneriu..na yra isties sunku, bet...Man labai patiko personalas ir aplamai suzavetas buvau "GrandGym" (kiek zinau neseniai i Impuls persivadino, cia prie "Mandarino" ) ten ir treneriai linke geranoriskai padet ir isties ismano savo darba ir patys zmones renkasi tokie, kuriem rupi palaikyt forma ir stengiasi, todel tave pati dar labiau uzveda i viska zvelgt rimciau ir siekt savo tikslu ![]() Jei domina kazkas konkreciai - klausk mes butinai padesim ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Malonu, kad jau kažkas atsiliepė - drąsiau tapo
![]() Teorinę klubų ir trenerių paieškos pusę kaip ir žinau - ir čia pasiskaitinėju, ir "Sporto klubą" pavartau - lyg ir ten panaši tema nagrinėta, bet domina konkretūs klubai ir treneriai : ![]() Klubą, kuriame paskutiniu metu sportavau, uždarė, todėl renku informaciją apie kitus galimus variantus, o pirkti abonementą bent mėnesiui, kad apsidairyti po klubą ir įvertinti paslaugų kokybę - neturiu nei tiek laisvo laiko, nei pinigų ![]() Kokios dar būtų nuomonės? Domintų nedideli klubeliai - treniruoklių salės; papildomai, bet nebūtinai - grupiniai užsiėmimai (kūno dizainas, gal dar joga ar pilatesas), kompetetingi treneriai. |
|
|
|||
|
|||
|
girdejau vilniuje bus naujas VIKTORIJA ( lyg ir sitaip vadinsis) sporto klubas su visais pribumbasais..
![]() cia tarp baltupiu ir zirmunu ant velyku opendoors'as turetu ivykt
|||
|
|||
|
As sportuoju rusyje ir man gerai..is esmes ir atrode oii cia sporto klubas, daug treniruokliu ir tt..o realiai pamastykime dabar visi, su kiek is ju normaliai dirbam?
praktiskai visada su tais paciais pagrindiniais..o uz ta "pribumbasa" kuris stovi bemaz nereikalingas tenka paklot pinigus ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
O, tema atgijo :clap:
Man klubas gali būti rūsy, palėpėj ar visam atskiram komplekse - tas pats. Vienintelis būtinas "pribumbasas" - dušas, pageidautinas - WC. Visi kiti - pirtys, baseinai, soliariumai - gali būti, gali ne - per mėnesį kartą gal pasinaudosiu, gal ne. Tiesa, ankstesnis rūsys labiau patiko už dabartinį miesto centre. Na, greitai greitai vardinam klubus, kuriuose patinka sportuoti ir kodėl. Aš pirma paklausiau -man atsakinėti nereikės :001_tt2: |
|
|
||||
|
||||
|
Man tai patiko pasportuoti viesbucio ''Kaunas'' saleje...tiesa nediduke bet silta..malonus aptarnavimas..treneriai..pirtis..baseinas...viskas ko rejkia... :001_rolleyes: O dabar patinka Jegos Sporte...'Sauleteky'..tiesa trooksta pirties ir baseino... :001_wub: Bet turboot svarbiau geras treneris...nei tie malonumai...kuriuos gali rasti bele kur...aisku uz tam tikra mokesti
![]()