|
|
||||
|
||||
|
Kokia gyvenimo neteisybė.. Vienos smulkaus sudėjimo, valgo ką nori kiek nori ir nestorėja, kai kitos tuo tarpu daro viską, kad tik numesti svorio, imasi drastiškų priemonių, kankina, alina savo organizma, nes gimė "stambių kaulų"
Pasakysit, nejuokinga.. Iš tiesų.. Kodėl vienos mažos ir plonos, o kitos didelės??? :confused1:
|||
|
|||
|
lili, tu didvyre :clap:
bet pati manau esu priskiriama prie tu laiminguju, kurios is prigimties turi grazias proporcijas... cia komplimentas.. nors zinant, kad ne ka maciau alini save siekdama tikslo.. :001_wub: o o o o va as.. prie tu, kurios gime krepsininkems zaisti. bet aciudievui ir tuo nesusigundziau.. bent jau kazkiek islaikiau moterisku bruozu.. nes buciau rembo ishviso na bet dabar tas pats tik apverstas .. klubu kaulai neproporcingi kuno sistemai.. peciai smulkus.. nu vienu zodziu iki puses visa pamela, nuo puses - net nzn kas... :blushing:
||||
|
||||
|
oij, ačiū, Katie :blushing:
šiaip tai mano VKD daug smulkesnė už AKD, ir ūgio ne mažo aš.. :001_rolleyes: nu čia kiekviena manau perdėtai į save reaguoja.. Gal pasitikėjimo savim trūksta, manyčiau reik pamilt save tokia kokia esi, va pvz mažutės turbūt mum aukštom ūgio pavydi :001_unsure: ![]()
|||
|
|||
|
oj, nea.. myliu save
uzhtat ir rupinuos.. wa. gal ir taip.... nu kiekvienas norim to ko neturime. ir stengiames visais budais siekti.. :001_rolleyes: belieka tik nenuleisti ranku...
||||
|
||||
|
niu bet idomiai skamba "su malonumu pavargsiu"
as kai pasidariau soprtuojanti ir prisiziurinti mityba, tai atsirado noras keist ir tevu poziuri ir iprocius tuo klausimu.. Negaliu ziuret ramiai dabar kaip netaisiklingai valgoma :001_rolleyes: :innocent:
|||
|
|||
|
Tėvus reikėjo keisti 9 mėn. prieš užgimstant, arba - genetikos nepakeisi, nes ir tėvų nepasirinksi :001_rolleyes:
Per jautriai, Katie, atsiprašau, ne tą turėjau minty. O salėj aš irgi pavargstu su malonumu, nes man tiesiog norisi fizinio krūvio po darbo dienos prie PC. Blogiausiu atveju - bet gerą pusvalandį pasivaikščiot. :001_rolleyes: |
|
|
|||
|
|||
|
tai va butent.. kai gyvenimas tampa namai -masina - darbas. darbas-masina-sportas.sportas-masina-darbas. :001_huh:
sedim sedim sedim.. greitai pavirsim wel bezdzionem su didelem galvom ir dar didesnes siknom :lol: