|
|
|||
|
|||
|
Butinai dar pasiskaitinesiu forume
Tik va dar kas neramina.. pasiekt geru rezultatu galima, tik reik noro ir uzsispyrimo, bet va, kaip po to islaikyti ,,sukurta sedevra"? mitybos iprociai gal ir isliks ilgam, o kaip su sportu? beje, tokia problemele, kad mane supantys zmones nera tiek susidomeje sportu ir kartais net sunku pasakyti, kad as sito nevalgau, kad nesilepinu kuo nereikia.. sunkoka kol kas tas mitybos rezimas, treniruotes.. sunku derinti su iprastu gyvenimu, bet taip nesinori pasiduoti ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Suprantu tave puikiausiai, visada ir visur atsiras tokių įkyruolių, siūlančių ko nors ragauti
Na gali imtis nekaltos apgaulės, pvz. pasakyti, kad skauda skrandį ar ką panašaus... Mano namiškiai tai pasidavė, pamatę, kad aš vistiek valgau, ir ne kartą per dieną, o 5-6kart, tik tas maistas kitoks O dėl formos išlaikymo, tai čia tik nuo tavęs pačios priklausys, jei pakaks užsispyrimo, ir protingai "kursi šedevrą" savo, laikysies taisiklingos mitybos, tai viskas bus ok!
|||
|
|||
|
Ir maniskiai jau pasidave.. jau daugmaz ismoko sarasiuka produktu,kuriuos pastoviai valgau, bet ir tai kartais is didelio stengimosi nieko gero neiseina jiems.. tad pati sau perkuosi maisto produktus, pati gaminuosi.. tik va, atrodo, ir tiek sportavau, ir valgau ne per daug, bet pokyciai tokie nezymus, o ypac db atrodo,kad viskas atgal grizo..
![]() nebesuprantu nieko... galiu sakyti, kad 5 menesiai suniui po uodega nuejo pasikeite mitybos iprociai, sportuoju daugiau, o niekas nesikeicia... ka daryti? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm.. persistengti irgi nenoriu.. bet,manau,kad reiketu.. jei 3k/sav eiciau i sporto sale, na po 1val, ir kokius 2-3k,po 30min, eiciau pabegioti, ar uztektu?
nenoriu issekinti organizmo, bet norisi ir efektyvesniu rezultatu.. beje, Mindaugai, gal kokiu papildu pasiulytum? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
3 kartai i savaite po 1 val sporto yra tikrai jau gan geras grafikas, o jai dar begiosi isvis bus grazu !!! Organizmo issekinti neimanoma jeigu tu jam duosi pakankamai "KURO" atitinkamai susiderinsi mityba ir kaloriju kieki !!
Kas del papildu tai visu pirma reiktu pasvarstyti ar tau ju reikia nes jai mityba OK tai tokiems kruviams papildu kaip ir nereikia bet jai mityba kazkur atsilieka tai zinoma lengviausias kelias yra per papildus. Reiktu atkreipti demesi i amino rugstis, vitaminus. O visa kita tiktai jau kaip sakoma savo malonumui. |
|
|
||||
|
||||
|
Evelina kadangi cia krypstam nuo esmines temos tolimesne diskusija del mitybos cia :
Mityba sportuojant |
|
|
|||
|
|||
|
aisku, dekui
![]() Tada dar vienas klausimas del sporto: pastebejau, kad mano kunas sutvirtejo, truputi ir raumenukai ryskeja, taciau visgi ne sito db siekiu, noriu atsikratyti tu nereikalingu riebaliuku, ,,isgryninti" raumenukus.. Lb nemegstu begioti, dviracio minti ir pan., bet, matyt, tai vienintele kardio iseitis tokiu atveju? nes visgi svoriu kilnojimas ar ivairus tempimo pratimai jie labiau raumenis formuoja.. taigi, kaip turetu buti? ![]() |