Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 05-04-2009, 19:28
Kovarnis Kovarnis yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: May 2009
Vieta: Vilnius
žinutės: 1
Standartinis Vyresnis amžius ir sportas

Laba.
Man 37 metai. Prieš 15 metų ganėtinai rimtai sportavau, paskui - alus, kepsniai, vaikai ir tona lašinių ant limens ir visur kur tik įmanoma...
Galiausiai nusprendžiau ištaisyti padėtį.
Norėčiau išgirsti nuomonę apie mano šansus numesti lašinius ir pataisyti išvaizdą (dabar esu "nuaugęs maždaug į šampano butelį"), t.y. koks maždaug turėtų būti treniruočių režimas, gal reikėtų daugiau maisto papildų ar pan.
Iš anksto dėkoju.

Senas 05-26-2009, 13:23
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

sansai pas tave yra ABSOLIUCIAI VISI. Neuzilgo bus video ir foto galerijos, pamatysi kaip atrodo pvz 50-60m vyrai kurie vis dar aktyviai sportuoja fitneso-kulturizmo srityse. taigi amzius tikrai ne riba. Viskas priklauso butent nuo PASIRYZIMO.
Jeigu nusiteikes esi rimtai, ir turi galimybes laiko-pinigu-valios atzvilgiu tai geras pusmetis o gal ir metukai ir busi kaip kitas zmogus. Organizmas leidziasi greitai keiciamas jeigu moki tai daryti teisingai, ir dar sugebi teisingai pateikti viska ( maista, papildus)
is esmes pradeti reikia ne nuo minciu apie papildus o nuo normalaus mitybos plano, dienos rezimo ir kas be ko TRENIRUOCIU. pradziai pilnai uztenka 3 treniruociu i savaite po 1val. ir taip gerus 2-3men. paskui jau bus galima kalbeti apie rimtesnius planus, apie maisto papildus, apie rimtesni mitybos plana.

Senas 05-26-2009, 13:25
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

Quote:
originalią žinutę parašė Kovarnis Peržiurėti žinutes
Norėčiau išgirsti nuomonę apie mano šansus numesti lašinius ir pataisyti išvaizdą (dabar esu "nuaugęs maždaug į šampano butelį"), t.y. koks maždaug turėtų būti treniruočių režimas, gal reikėtų daugiau maisto papildų ar pan.
Iš anksto dėkoju.
paziurek va ir mano foto albume yra keletas nuotrauku is KING OF NIGHT 07-08metu ten yra keletas veteranu kurie dalyvauja. Ir kaip jie atrodo ?

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 15:27.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0