|
|
|||
|
|||
|
Laba.
Man 37 metai. Prieš 15 metų ganėtinai rimtai sportavau, paskui - alus, kepsniai, vaikai ir tona lašinių ant limens ir visur kur tik įmanoma... Galiausiai nusprendžiau ištaisyti padėtį. Norėčiau išgirsti nuomonę apie mano šansus numesti lašinius ir pataisyti išvaizdą (dabar esu "nuaugęs maždaug į šampano butelį"), t.y. koks maždaug turėtų būti treniruočių režimas, gal reikėtų daugiau maisto papildų ar pan. Iš anksto dėkoju. |
|
|
||||
|
||||
|
sansai pas tave yra ABSOLIUCIAI VISI. Neuzilgo bus video ir foto galerijos, pamatysi kaip atrodo pvz 50-60m vyrai kurie vis dar aktyviai sportuoja fitneso-kulturizmo srityse. taigi amzius tikrai ne riba. Viskas priklauso butent nuo PASIRYZIMO.
Jeigu nusiteikes esi rimtai, ir turi galimybes laiko-pinigu-valios atzvilgiu tai geras pusmetis o gal ir metukai ir busi kaip kitas zmogus. Organizmas leidziasi greitai keiciamas jeigu moki tai daryti teisingai, ir dar sugebi teisingai pateikti viska ( maista, papildus) is esmes pradeti reikia ne nuo minciu apie papildus o nuo normalaus mitybos plano, dienos rezimo ir kas be ko TRENIRUOCIU. pradziai pilnai uztenka 3 treniruociu i savaite po 1val. ir taip gerus 2-3men. paskui jau bus galima kalbeti apie rimtesnius planus, apie maisto papildus, apie rimtesni mitybos plana. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() |