Dėmesio ARCHYVAS!

Jūs lankotes Tvirtas-kunas.lt forumo archyve. Naujausias ir aktualiausias diskusijas rasite čia

Senas 12-12-2007, 21:56
wh79 wh79 yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Dec 2007
žinutės: 2
Cool sweiki visi ;))

sweiki!

na as kaip ir cia buvo rasoma - viena diena pabudau ir...
nusprendziau pradeti sportuoti... pries gerus 2 metus esu sportaves apie 4 men (labai rimtai, tada eidavau kas antra diena, prie treniruokliu praleidau is pradziu 40 min... veliau pradejau eiti beveik kasdien, prie treniruokliu praleisdavau netgi po 1,5val..). tai vat, noriu pradeti vel.anksciau ejau i kluba tik del laiko praleidimo su draugais.. sverdavau 60kg ir isstumdavau apie 60-65 kg... ... dabar man 18, sveriu 72... noriu vel pradeti sportuoti, jau susiradau viena rimta kluba ir savaites-dvieju begyje vel zadu pradeti sportuoti...
kyla klausimai tiek man ,tiek , speju, ir jums. tikslas mano butu "issipusti", bet ne taip, kad buciau isvaizdus placiapetis, bet ir ka nors dar ir sugebeciau... na manau supratot, kad nebuciau vien tik issiputes del isvaizdos, bet ir jegos mano kartu siek tiek augtu. tai vat.. noriu paklausti jusu, ka patartumete? ar pradeti is karto uzsisakineti maisto papildus ar is pradziu menesuka koki pasportuot norm be nieko? dietos nelabai noriu laikytis , nes man tai nelabai pavyktu, valgau tai kas yra, nebuna progos pasidaryti paciam (mokausi, 12kl ) valgau daug ir daznai, na bet esu kudas... kokius papildus patartumete? gal galetumete pavardinti komplektais, ka geriausia su kuo derinti, nes taip rimtai ,gal pirma karta, pradejau ziureti i tokius dalykus. arteja vasara (na bent jau ji butinai ateis ) noriu pvz ir kad nebutu geda prie kokio ezero issirengus einant maudytis... na manau suprantat mane

laukiu jusu atsakymu

Senas 12-13-2007, 10:19
Tvirtas-kunas's Avatar
Tvirtas-kunas Tvirtas-kunas yra neprisijungęs
Administratorius

Prisijungimo data: Jul 2006
Vieta: Kaunas
žinutės: 895
Standartinis

sveikas
Na tavo norai kaip ir didziosios daugumo tokiuose forumuose berasanciu vaikinuku : vasara prie paneles pasimaivyti,.... bet tai nera blogai butu daug blogiau jai tai pries vaikinus darytum..... JUOKAUJU
Na o jai rimtai tai tavo metuose nera prasmes laikytis dietos turi valgyti viska is eiles ir daug tik svarbu atkreipti demesi valgant kad siek tiek daugiau butu baltymo del raumenu augimo ir tiek....
Del maisto papildu tai tikrai pirma pradek sportuoti i ne menesi o visus du...... valgyk ir kai isivaziuosi i treniruociu ritma ir matysi kad maisto jau mazai ir kad raumenys pavargsta po sporto ir kita diena skauda pastoviai tada parasyk...........pakalbesim apie maisto papildus, koplektus ir ju naudojima......
zinoma niekas nedraudzia is karto juos pradeti vartoti tada yra daug lengviau nereikia sekti mitybos isgeriai kokteili baltymu su amino rugstim dar vitaminu kokiu ir viskas...... cia kiekvieno pasirinkimas

Senas 12-14-2007, 17:40
wh79 wh79 yra neprisijungęs
Naujas narys

Prisijungimo data: Dec 2007
žinutės: 2
Standartinis

dar karta labas

tj vat nuo pirmadienio pradesiu eiti i kluba...
na kai tada buvau 15-16 metu as pastebejau kad mano jegos auga tai tikrai, bet i raumenis nieko neina.. (netgi svoris buvo pradejes kristi!) tas pats ir mano teciui... jis nera stambus, ant ranku ir nelabai pasakyciau kad daug, bet jegu turi tai patikekit... man atrodo as i ji biskeli busiu atsigimes tj wat, noriu pradeti ir ta ir ta... noriu pats sau patikti... is tikruju esu as per daug kudas: 185 ugis svoris 72... kartais 73 ;D na valgau tikrai daznai ir daug, labai megstu ryzius, vistiena, tai manau problemu neturetu daug buti del mitybos... visada siekiu savo uzsibrezto tikslo... sikart mano tikslas - priaugti svorio (bent iki 85-90kg) ir igauti norm kuno forma, nes dabar toks as panasus i vaiksciojanti skeleta...
cia tarp kitko: turiu namie gan padoria "kacialka" bet kai turiu namie, kazkaip neprisiverciu as ten nueiti.... o kai jau va uzsirasiau, sumokejau pinigus tai jau ir noras eiti atsirado

Temos įrankiai
Rodyti rėžimą

Visi laikai yra GMT +3. Laikas 21:34.

Sukurta su vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.1.0