|
|
|||
|
|||
|
ugi svori?
)) ugis pastovus 182cm . svoris tikiuosi greitai keisis tai nerasau )esu megeja dabar sporte ir grizau i ji po 8metu :001_rolleyes: kazkada su Alekna kartu treniravomes ir diska metem
||||
|
||||
|
na mano rezultatai kaip sakoma is esmes tik megejiski ! as siaip ilgai labai sportavau paskui viska meciau nes atsibodo o va pries metus vel prisiminau kag diska metyti labai smagu tik va pastarieji menesiai del darbo didelio kruvio siek tiek itakoja treniruociu kieki ! vasara po 10-11 treniruociu kai dariau tai buvau uzkeles iki 53m bet kol kas tuom ir pasibaige !
|
|
|
||||
|
||||
|
tai siuo metu skiriu tik laika jegos palaikymui ir visa laika praleidziu stangineje ! disko jau neberandu kada nueiti pametyti ! sakiau vasara vel imsiu blyna i ranka ! o dabar tik jegos rodiklius gerinu ir tiek
|
|
|
|||
|
|||
|
o
tai visai saunu.. na ziurint dar kiek tau metu :001_rolleyes:mano rekord tepasieke 28metrus :lol: bet zinau, kad tada laaabai gerai buvo :innocent:
|||
|
|||
|
nu jo.. as dabar ir jau i suaugusiuju :001_rolleyes:
smagus laikai budavo.. atvezdavo i vilniu kalnu parka ziema, ikisdavo apledejusi 3kg diska ir liepdavo laimet :w00t: