|
|
||||
|
||||
|
Sveikinu Jus visus prisijungus prie naujo TVIRTO KUNO forumo. Visus norinčius prisistatyti, paskelbti apie save bandro pobudžio informacija prašome pasireikšti čioje temoje.
Atkreipkite dėmėsi jog bet kokia informacija ( tekstinė, vaizdine) neatitinkanti visuotinai pripažintų moralės normų bus iš kart be atskiro įspėjimo trinama. Linksmo bendravimo |
|
|
|||
|
|||
|
sveiki forumieciai tvirtakunieciai, nors ir ribojamas laiko vis tiek ilysiu i puslapeli pasiskaityti ir pasisakyti!
bendro pobudzio informacija apie save tai butu ta, kad as tai dvikoviu sportu saku atstovas is kauno![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Norkau tikrai ne prieš! Mums svarbus visi, kas sportuoja ar dar tik pradejo sportuot ar dar tik prades. Ir nesvarbu ar tai plaukimas, begimas, suolis i toli, svarbiausia, kad butu noras tuo uzsiimti ir siekti tvirto kuno
Juk aplamai tvirtas kunas - tai nebutinai raumenys! Tai ir jega ir stiprybe ir istverme ![]() To Dede: Na tikriausiai nesumaisysiu sakydamas..Dvikoveje atliekami 2 veiksmai tai yra stangos spaudimas gulint ir pritupimai (trikoveje dar prisideda stangos atkelimas "mirties trauka"). Yra skirstomos kategorijos pagal svori ir jose dalyvauja atletai, laimi tas kas bendroje sumoje (isspaudus ir pritupus) turi daugiausiai surinktu KG Ar ne taip Norkau? :![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|||
|
|||
|
paskatinta broniaus ir as pasizymesiu
![]() taigi sportuoju su treniruokliais dar tik tris savaites. si ketvirta. nors ir nedaug, bet nuo anksciau domiuosi apie mityba ir sporta..buvau pamegus begima rytais,o po jo dar stadione pasilankstydavau ir pan...bet tik tiek, neiko profesionalaus. si savatigali duomenis pasitikslinau: ugis 167cm,svoris 57kg..na mano tikslas pasalint kokius 3kg riebaliuku ir butu labai neblogai jei bent 3kg raumenuku uzaugtu ;D tai tiek apie mane.. |