Siaip ieskojau daug patarimu ir beveik viska radau pas jus,todel nusprendziau uzsiregistruoti Truputi apie save man 16 metu,svoris 76kg Pradzioje kazkaip i sporta ziuret net nesinorejo,buvo problema turbut kaip ir daugeliui,sededavau prie pc ir buvau pasineres i koki nors internetini zaidima bet kazkaip viena diena atsikeles supratau kad viskas,gana ! vasara arteja o pilvas auga ir figuros nera.. Mano tetis jau nuo 16 metu sportuoja o jam dabar yra 38 tai jis jau daug pasiekes ir bande tikrai mane itraukt i ta sporta,bet kazkodel nelipdavo man jis Tai va viena diena atsikelus supratau kad viskas noriu kazko naujo,todel ir pasakiau teciui kad noriu jog jis butu man kaip treneris ir eitumem kartu i sale,ajsq jis apsidziauge ir pasijame kartu paisjamiau dar 2 draugus kad butu su kuo konkuruoti sportuoju jau beveik 4 menesiuis,bet patikekit rezultatai kokie.. jai klaseje visos panos jau sako : Ooo ka vartoji,kox stambus ir proporcingas ir rezultatai is jegos puses taip pat labai pakilo,pradzioje nuo 75kg per 2 menesiuis priaugau iki 82kg todel ir atrodziau masyvus,bet dar po pusantro menesio nukrito iki 76 Sportuoju 5 kart i savaite,pasilieku tik savaitgalius pailset,stengiuos negert ir pns Pradzioje atejas stumiau ~60kg pasportavus beveik 4 menesiuis pakilo iki 85kg Dabar kazkaip toks uzsivedimas pakilo kad pratimus darau su maksimaliais svoriais,noriu didint jegas,Tevas pamate kad labai uzsivedziau todel nupirko Kreatino Monohidrato 100% ir Proteino Masei didint,todel manau turetu rezultatai dideti

Kaip manote ar iki Rugsejo pirmos isejtu savo stumimo jega padidinti iki ~100kg ?